STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κράτησε όλους τους "διεθνείς" για το Κύπελλο Ελλάδας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Εκτός ορισμών και οι εφτά διεθνείς για να είναι στην διάθεση της ΚΕΔ για την πρώτη αγωνιστική των ημιτελικών την Μ. Τετάρτη (12/4) και την Μ. Πέμπτη (13/4). Ο Στυλιαράς ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Στον "πάγκο" άφησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους εφτά διεθνείς ρέφερι για την 28η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/4).

Συγκεκριμένα δεν όρισε ούτε έναν από τους Σιδηρόπουλο, Καλογερόπουλο, Κομίνη, Μάνταλο, Παπαπέτρου, Κύζα, Αρετόπουλο προκειμένου να τους έχει στην διάθεση της για την πρώτη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ) και την Μεγάλη Πέμπτη (Ολυμπιακός - ΑΕΚ).

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια άλλωστε, θα οριστούν και επιπρόσθετοι βοηθοί που θα είναι και αυτοί από την λίστα των διεθνών διαιτητών. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (9/4) για το πρωτάθλημα ορίστηκε ο Δημήτρης Στυλιαράς.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος: Ρατσιάτος (Αργολίδας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών).

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σελίμος (Λακωνίας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Μιχελής (Πειραιά).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Πουλημας (Κέρκυρας).

ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Πήττας (Ηλείας), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κιοτζένης (Ξάνθης), Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουντουρέλλης (Αθηνών), 4ος: Τίκας (Καρδίτσας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ