Κουκουλοφόροι έσπασαν εκδοτήρια και έκλεψαν εισιτήρια του Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Κουκουλοφόροι έσπασαν εκδοτήρια και έκλεψαν εισιτήρια του Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στον προαύλιο χώρο του "Καυτανζογλείου", πριν την έναρξη του ντέρμπι, Ηρακλής - ΠΑΟΚ. Από τροχόσπιτο, η πώληση εισιτηρίων.

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε εκδοτήρια έξω από το "Καυτανζόγλειο" και έκλεψαν εισιτήρια του ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά: "Άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες εγκληματικής ενέργειας από κάποιος που βαυκαλίζονται ότι θέλουν το καλό του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Σήμερα την 26/02/2017 και ώρα περί την 12:45, άγνωστοι κουκουλοφόροι ήρθαν στον προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου και αφού επιδόθηκαν ξανά σε ζημιές στα εκδοτήρια, όπου η ομάδα διαθέτει τα εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έκλεψαν όλα τα εισιτήρια που υπήρχαν στο εκδοτήριο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Καθίσταται πλέον φανερή η πρόθεση της συγκεκριμένης μερίδας αγνώστων και ο λόγος αυτής της ανακοίνωσης είναι να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος για τις ενέργειες που πράττουν αυτοί που δηλώνουν ότι αγαπούν την ομάδα μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα εκδοτήρια λειτουργούν κανονικά απέναντι από τη θύρα 5, απλά θα υπάρχει πλέον ειδική σφραγίδα πάνω τους, ώστε να αποφευχθεί η είσοδος φιλάθλων με κλεμμένα εισιτήρια.

Όσοι έχουν ήδη κόψει εισιτήρια πριν λάβει χώρα το προαναφερθέν συμβάν, θα εισέρχονται κατόπιν ελέγχου κανονικά στο γήπεδο.Η ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 διατρανώνει για ακόμη μια φορά ότι είναι κατά της βίας και τέτοια γεγονότα τη μεγαλύτερη γιορτή, αυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενέργειες όπως αυτή καταδικάζονται απερίφραστα από την διοίκηση της ομάδας μας και σκοπό έχει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τις ορέξεις των ανεγκέφαλων οπαδών που μόνο τους μέλημα είναι η βία και η είσοδος στο γήπεδο άνευ εισιτηρίου".

Μετά την "επίθεση" που δέχθηκαν τα εκδοτήρια, η πώληση γίνεται πλέον από "τροχόσπιτο" (με γερμανικές πινακίδες) που στήθηκε έξω από το γήπεδο του Ηρακλή. Εκεί, στο τροχόσπιτο, βρίσκονται οι υπάλληλοι του "Γηραιού" και εξυπηρετούν τους οπαδούς της ομάδας.

* Η φωτογραφία είναι από το Blue Arena


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1997-98

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Φουλ της ισοπαλίας

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ"

Μόνο οπαδοί του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ "ΓΗΡΑΙΟ" ΚΑΙ "ΔΙΚΕΦΑΛΟ"

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Πόσο άλλαξαν 498 ημέρες μετά το 3-3 στο Καυτανζόγλειο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24