STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κορονοϊός: Το απαισιόδοξο μήνυμα του Μποροβήλου για τη Super League

Κορονοϊός: Το απαισιόδοξο μήνυμα του Μποροβήλου για τη Super League

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε μετά τη λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League ότι θα υπάρχει καθημερινή επανεξέταση για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι.

Η Super League με έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε μετά τη λήξη του Δ.Σ. και τόνισε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερη δύσκολη.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι θα υπάρχει καθημερινή επανεξέταση για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει προετοιμασία για το δυσμενέστερο σενάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποροβήλου:

"Όπως αντιλαμβάνεστε κάθε μέρα το Υπουργείο λαμβάνει νέα μέτρα. Με το "αν" δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση κάτω από αυτές τις συνθήκες. Κάθε μέρα τα γεγονότα τρέχουν και έτσι ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας και εμείς με τηλεδιάσκεψη, αν χρειαστεί. Θα πάρουμε αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής.

Δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, αφού η πραγματικότητα λέει ότι το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Θα υπάρξει επανεξέταση για την έναρξη σε καθημερινή βάση, αλλά οι οιωνοί δεν είναι και οι καλύτεροι.

Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε συζήτηση για ημερομηνίες. Τα γεγονότα μάλλον λένε ότι θα πάμε στο δυσμενέστερο. Το δυσμενέστερο είναι να μην μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε περιόδους που είναι απαγορευτικό δεδομένου ότι, όπως βλέπουμε, η UEFA πάει πίσω τις διοργανώσεις Champions League και Europa League και αυτά είναι συνυφασμένα με την ελληνική πραγματικότητα. Αν γινόταν Euro οι ημερομηνίες είναι απαγορευτικές, τώρα που ενδεχομένως το Euro πάει την επόμενη χρονιά, ίσως προλάβουμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια, αλλά είναι δύσκολο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ