STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κορονοϊός: Δεν θα γίνει συνέντευξη Τύπου μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τους δύο προπονητές, ενώ θα παραμείνει κλειστή κι η μεικτή ζώνη λόγω κορονοϊού.

Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (15/03, 19:30) για την 1η αγωνιστική των playoffs δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ θα παραμείνει κλειστή κι η μεικτή ζώνη.

Θυμίζουμε πως ύστερα από απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, οι αγώνες των δύο πρώτων αγωνιστικών θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΑ και τις υποδείξεις της διοργανώτριας αρχής, στο ντέρμπι της Κυριακής δικαίωμα ονομαστικής διαπίστευσης άρα και εισόδου στο γήπεδο της Τούμπας θα έχει μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ.

Οι μόνιμες διαπιστεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ισχύσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα ΜΜΕ καλούνται να ενημερώσουν ηλεκτρονικά στο [email protected] σχετικά με τον δημοσιογράφο που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσει.

Η κάρτες των Ενώσεων ΔΕΝ θα ισχύσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Τα φωτογραφικά πρακτορεία έχουν δικαίωμα να στείλουν έως δύο φωτογράφους.

Μετά το τέλος του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ η Μεικτή Ζώνη θα παραμείνει κλειστή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ