STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόλλησαν στο μηδέν Βέροια και Ηρακλής

Κόλλησαν στο μηδέν Βέροια και Ηρακλής
INTIME SPORTS

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις εκατέρωθεν Βέροια και Ηρακλής αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με το τελικό αποτέλεσμα να μην ικανοποιεί κανέναν εκ των δυο.

Σε ένα κακό παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής Βέροια και Ηρακλής κόλλησαν στο μηδέν (0-0) και καμία από τις δυο ομάδες δεν έφυγε χαρούμενη από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ημαθίας. Στα αξιοσημείωτα πως αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία χωρίς γκολ για τους γηπεδούχους μετά από 11 αναμετρήσεις και πως για τους φιλοξενούμενους αυτό ήταν το δεύτερο 0-0 στη διάρκεια του πρωταθλήματος έως τώρα.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις εκατέρωθεν, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και καμία από τις δυο ομάδες αν και κυνήγησε τη νίκη με τους Γεωργιάδη και Παπαδόπουλου να ρίχνουν στην μάχη τα επιθετικά τους όπλα δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Χουσκόγλου (Θράκης)

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Άρτσε (81' Κόλα), Μαγέφκσι, Ναζλίδης, Καϊκούτ (62' Γιουσούφ), Μερεμπασβίλι (46' Αμπντούν).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος) : Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Μακρής (68' Ζιάμπαρης), Ρομάνο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης (46' Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (77' Πασάς), Βέλλιος.

Γκολ: -

Κίτρινες: 84' Μαγέφσκι/30' Σαραμαντάς, 61' Μπουκουβάλας, 74' Τσιλιανίδης

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Βέροια-Ηρακλής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική.

Έξι φάσεις σε όλο το 90λεπτο

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 14'. Ο Μπουκουβάλας πήρε την κεφαλιά στη γραμμή του πλάγιου άουτ προς τον Ρομάνο αυτός με την μία τσίμπησε στον Βέλλιο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε να πλασάρει με τον Λόπεζ να αποκρούει την μπάλα.

Η απάντηση από πλευράς των γηπεδούχων ήρθε τρία λεπτά αργότερα καθώς στο 17' ο Μαγέφσκι επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Χουάντερσον να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 29', αυτή τη φορά με τον Ναζλίδη. Ο φορ της Βέροιας βρέθηκε σε θέση για σουτ, όπλισε αλλά ο Ιντζόγλου με προβολή έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Αυτή μάλιστα ήταν και η τελευταία ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο.

Από μια αλλαγή για κάθε ομάδα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή για κάθε ομάδα καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης πέρασε τον Αμπντούν αντί του Μερεμπασβίλι και ο Νίκος Παπαδόπουλος τον Μπουλούτ αντί του Κυριακίδη προκειμένου να πιέσουν περισσότερο.

Το θέαμα και στο δεύτερο μέρος βέβαια δεν έγινε καλύτερο με την Βέροια όμως να έχει την υπεροχή και να απειλεί πιο ουσιαστικά. Η πρώτη καλή στιγμή και πάλι άνηκε στον Ηρακλή με τον Μπουλούτ να παίρνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Λόπεζ.

Στο 62' ο Γιουσούφ έπαιξε ωραία το ένα-δυο με τον Αμπντούν ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Καρασαλίδης έκανε το τάκλιν και σωτήρια απομάκρυνε την μπάλα. Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 68' με το μακρινό σουτ του Νέτο το οποίο όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον. Οι δυο προπονητές προσπάθησαν με τις κινήσεις από τον πάγκο να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ομάδα τους δίχως όμως αποτέλεσμα μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Βέλλιου. Ο επιθετικός του Ηρακλή στο 14' βρέθηκε σε θέση βολής και είχε όλο το χρόνο να αντιδράσει καλύτερα και να στείλει και την μπάλα στα δίχτυα. Δεν τα κατάφερε όμως να ανοίξει το σκορ. Αν εκεί γινόταν το 0-1 κανείς δεν ξέρει πως θα εξελισσόταν η αναμέτρηση.

Ο διαιτητής

Ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο. Εύκολο παιχνίδι για τον διαιτητή από το Ρέθυμνο και τους βοηθούς του. Μόνο μια φάση θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχασε στο δεύτερο ημίχρονο όταν και έκανε κακή χρήση του πλεονεκτήματος και δεν τιμώρησε τον Ετζεγκέλε με κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μπαρτολίνι. Πολύ καλή η παρουσία του αμυντικού του Ηρακλή ο οποίος κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς και βοήθησε την άμυνα της ομάδας του ώστε να διατηρήσει το μηδέν και να απειληθεί ελάχιστα.

Μας άρεσε

Η εμφάνιση του Βέλλιου κατά την παρουσίαση των ομάδων. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλή βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κρατώντας αγκαλιά ένα νεογέννητο το οποίο ήταν ντυμένο με τα χρώματα του Ηρακλή και κασκόλ του "γηραιού". Όμορφη εικόνα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Κόλλησαν στο μηδέν Βέροια και Ηρακλής
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Η ένταση στην εξέδρα. Στο γήπεδο της Βέροιας βρέθηκαν και φίλαθλοι του Ηρακλή και μάλιστα δεν έλειψε και μια στιγμή έντασης στην εξέδρα με ανταλλαγή αντικειμένων ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Κόλλησαν στο μηδέν Βέροια και Ηρακλής
INTIME SPORTS

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ