STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Κόκκινο" στη Super League από την υγειονομική επιτροπή για παρουσία κόσμου στα γήπεδα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αρνητική ήταν η υγειονομική επιτροπή του υπουργείου υγείας στο αίτημα της Super League για παρουσία κόσμου στα γήπεδα στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και των playouts.

Οι ομάδες της Super League εισηγήθηκαν στην υγειονομική επιτροπή την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στο 20% της συνολικής χωρητικότητα των γηπέδων αλλά με ανώτατο όριο των 8.000 φιλάθλων.

Εντούτοις η αρμόδια υγειονομική επιτροπή του υπουργείου υγείας ήταν αρνητική και δεν έκανε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής, επομένως δεν θα υπάρξει κόσμος στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και των playouts.

Η Super League ομόφωνα εισηγήθηκε την παρουσία φιλάθλων, απέστειλε πολυσέλιδο υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις, στήριξε με κάθε τρόπο θεσμικά την εισήγησή της, η οποία άλλωστε αποτελεί πρόκριμα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η απόφαση ωστόσο εναπόκειται στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, η οποία εξετάζει τα επιστημονικά δεδομένα και άναψε... κόκκινο.

Από τις 28 Μαΐου, το Sport24.gr είχε γράψει ότι ήταν σχεδόν απίθανο να επιστρέψει άμεσα ο κόσμος στα γήπεδα, αναλύοντας τα δεδομένα που υπήρχαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομόφωνη απόφαση για κόσμο στα γήπεδα
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ