STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Κλείδωσε" η ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή της, η Super League αποφάσισε την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος, μετά το πέρας της Γ.Σ. και του διοικητικού συμβουλίου. Διαβάστε αναλυτικά.

Στις 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και διοικητικό συμβούλιο στη Super League για όλα τα ανοιχτά μέτωπα που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μετά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Αυτό ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός στην ιστοσελίδα του. Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα της ημερίσιας διάταξης:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League.

Αναλυτικά:

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.

3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.

4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.

5/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2/ Διάφορα.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 στα γραφεία της Super League".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ