STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κλάους με Ολυμπιακό, Φορτούνης με ΠΑΟΚ!

Κλάους με Ολυμπιακό, Φορτούνης με ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι της Τούμπας πλησιάζει και το Sport24.gr θυμάται το "φλερτ" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με τα μεγάλα αστέρια των δύο αντιπάλων.

Πώς θα σας φαινόταν εάν απόψε το βράδυ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έρχονταν αντιμέτωποι στην Τούμπα με τον Κλάους ντυμένο στα ερυθρόλευκα και τον Φορτούνη στα ασπρόμαυρα; Το σενάριο μοιάζει σήμερα εξωπραγματικό όμως πριν λίγα χρόνια οι δύο μονομάχοι προσπαθούσαν να το κάνουν πραγματικότητα.

Το καλοκαίρι του 2014, λοιπόν, που ο Αθανασιάδης συζητούσε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει κρούση στον ατζέντη του από τον Ολυμπιακό. Ο τότε τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζήσης Βρύζας έκανε απανωτα ραντεβού με τον Κλάους, στελνοντάς του το μήνυμα ότι ο σύλλογος έχει τη διάθεση να ανεβάσει ακόμη πιο πάνω την προσφορά του για να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο, σκοπεύοντας να κλείσει άμεσα το ζήτημα.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, έφτασε σε σημείο να αναγκαστεί να διαψεύσει τα σενάρια, ενώ στις τάξεις των οπαδών των ερυθρολεύκων υπήρχαν πολλές ενστάσεις για τον Αθανασιάδη λόγω του παρελθόντος του στην Τούμπα, ειδικά, μετά τους παθιασμένους πανηγυρισμούς του διεθνή επιθετικού στους ημιτελικούς Κυπέλλου τη σεζόν 2013-14. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους...

Κλάους με Ολυμπιακό, Φορτούνης με ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Φορτούνης και Αθανασιάδης μαζί στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με το Βέλγιο το 2012

Οσο για τον Φορτούνη, εκεί τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα. Πέρσι "φλέρταρε" με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Βρύζα, ο οποίος, μάλιστα, του είχε πει ότι του έχει κρατημένη την φανέλα με το Νο 10. "Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μέχρι αύριο θα αποφασίσω. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται" είχε δηλώσει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, δείγμα των προχωρημένων επαφών του με τον Δικέφαλο.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός ήταν μεγάλος πόθος στην Τούμπα από την εποχή που τον είχε πάρει ο Αστέρας από τα Τρίκαλα. Τότε τον είχε προτείνει ο Γιώργος Κωστίκος, αλλά για λίγα χρήματα δεν είχε αποκτηθεί. Τελικώς, επέλεξε την περασμένη περίοδο τα επιπλέον λεφτά του Ολυμπιακού και την λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ και, πλέον, εξελίσσεται σε ηγέτη των ερυθρολεύκων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ