Κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο βάθος... Grexit!

Κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο βάθος... Grexit!

Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ και Ξάνθη δεν συναινούν στις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το ενδεχόμενο του Grexit.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επιστολής στη Super League, γνωστοποίησε πως δεν συναινεί στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, κάνοντας παράλληλα ευθεία επίθεση σε Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η ΑΕΛ, η οποία δεν συμφωνεί με το σύνολο των προτάσεων, αλλά στα 7/8 αυτών, ενώ η Ξάνθη και ο Παναθηναϊκός επίσης διαφώνησαν.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το υφυπουργείο εξετάζει μεν Plan B για να υπάρξει λύση, υπήρχε πρόβλεψη τι θα γινόταν ακόμα και αν μια ομάδα δεν συναινούσε, όμως το γεγονός πως υπάρχουν τέσσερα "ΟΧΙ", σημαίνει ότι το πρωτάθλημα είναι στον... αέρα και ως εκ τούτου να παραμείνει το "λουκέτο".

Επίσης, οι τέσσερις αρνήσεις δεν είναι μόνο κατά του υφυπουργού αθλητισμού, αλλά και της FIFA, η οποία έχει ήδη εγκρίνει τις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη. Επομένως, αυτό συνεπάγεται πως επανέρχεται για τα καλά ο κίνδυνος του Grexit. Οι ομάδες πάνε κόντρα και στην παγκόσμια ομοσπονδία με την σημερινή τους απόφαση, άρα όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24