Κατάληψη οπαδών του ΠΑΟΚ στα επίσημα των "Ζωσιμάδων"

Κατάληψη οπαδών του ΠΑΟΚ στα επίσημα των "Ζωσιμάδων"

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κατάληψη στην κεντρική κερκίδα των επισήμων του γηπέδου των Ιωαννίνων και μετακινήθηκαν οι κάτοχοι διαρκείας του ΠΑΣ, οι οποίοι έκαναν πολλά παράπονα στον Γιώργο Χριστοβασίλη. (VIDEOS)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κατάληψη στην κεντρική κερκίδα των επισήμων του γηπέδου των Ιωαννίνων. Μάλιστα, υπήρχαν φίλοι του ΠΑΣ με εισιτήρια διαρκείας και έκαναν παράπονα. Πάνω από 2.500 φίλοι του "Δικεφάλου" στο γήπεδο, αν και επισήμως είχαν πάρει πολύ λιγότερα εισιτήρια για το παιχνίδι

Φίλαθλοι του ΠΑΣ, κάτοχοι διαρκείας στα επίσημα του γηπέδου, ζήτησαν τον λόγο από τον Γιώργο Χριστοβασίλη σε έντονο ύφος για την κατάληψη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Εκείνος τους απάντησε πως είναι ευθύνη της Αστυνομίας, με τους οπαδούς του ΠΑΣ να απαντουν ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν με εισιτήρια που τους πούλησε η ΠΑΕ.

Να τονιστεί πως οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στην θύρα 4 των Ζωσιμάδων χωρίς εισιτήρια. Οι φίλοι του "Δικεφάλου" είχαν κατακλύσει τη Θύρα 7, όμως δεν τους χώραγε. Κάποιοι κινήθηκαν στην οδό Τζαβέλλα και πέριξ, προσπαθώντας να μπουν στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων". 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24