STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κάνιας στο Sport24.gr: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Κάνιας στο Sport24.gr: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"
EUROKINISSI

Ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Χοσέ Κάνιας, μιλά στο Sport24.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και την ανοικτή πόρτα του ΠΑΟΚ. Ο Τσάβι Ρόκα, ο Εμανουέλ Ινσούα και η αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Ισπανία.

Το όνομα του Χοσέ Κάνιας επέστρεψε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όχι για την πρώην ομάδα του, ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος του Ερυθρού Αστέρα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Ίβηρας από τη Σεβίλλη όπου βρίσκεται αυτήν την περίοδο της καραντίνας - ξεκίνησε προπονήσεις στο κέντρο της πρώην ομάδα του, Μπέτις - μίλησε στο Sport24.gr. Τονίζει ότι δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα και χαρακτηρίζει εγκωμιαστικό το "πράσινο" ενδιαφέρον.

"Είναι η πρώτη φορά που ακούω για ενδιαφέρον. Το μόνο που μπορώ να πω έχω απίστευτη αγάπη για την Ελλάδα. Έζησα πανέμορφα χρόνια και δεν το λέω μόνο για το ποδόσφαιρο. Μου μένει ένας χρόνος συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα (στη Σερβία υπάρχουν δημοσιεύματα ότι θα μείνει ελεύθερος) και ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Ούτε άμεσα, ούτε μακροπρόθεσμα. Δεν έχω γνωρίσει τον Τσάβι Ρόκα, αλλά είναι κοπλιμέντο να σε θέλει μια μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει επαφή αυτή τη στιγμή".

Πέρασε τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κατέκτησε ένα (αήττητο) πρωτάθλημα, το νταμπλ της περυσινής σεζόν. Τρία διαδοχικά Κύπελλα. Ο Χοσέ Κάνιας τονίζει ότι η πόρτα του Δικεφάλου είναι πάντα ανοικτή για τον ίδιον, ενώ χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό ως "μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες".

"Τον ξέρω τον Παναθηναϊκό, γνωρίζω ότι είναι μια από τις πιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Τον αντιμετώπισα πολλές φορές ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Τον Ινσούα για παράδειγμα τον γνώριζα από την Ισπανία. Όπως λέω πάντα για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι σαν το σπίτι μου. Πέρασα ανεπανάληπτες στιγμές στην ομάδα και πάντα η πόρτα μου θα είναι ανοικτή".

Η Ισπανία αρχίζει και θέτει σιγά-σιγά υπό μεγαλύτερο έλεγχο την κατάσταση με τον κορονοϊό. Μείωση στους θανάτους, μείωση και στα κρούσματα καθημερινά. Ο Χοσέ Κάνιας από την Ανδαλουσία αναγνωρίζει ότι η χώρα του αρχίζει και ελέγχει σταδιακά την κατάσταση.

"Στην Ισπανία η κατάσταση είναι ολοένα και πιο ελεγχόμενη. Υπάρχουν λιγότεροι θάνατοι καθημερινά, αλλά συνεχίζουμε με πολλούς περιορισμούς. Ελπίζουμε σιγά-σιγά να τεθεί η κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ