ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπάνα σε Ουάρντα!

Καμπάνα σε Ουάρντα!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έθεσε τον Αιγύπτιο εκτός αγώνων για μια εβδομάδα επειδή αντέδρασε στην απόφαση του να μην τον πάρει στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ανέχεται οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να διαταράξει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας του, από όποιον και αν προέρχεται.

Έτσι όταν ο Αμρ Ουάρντα αντέδρασε με γκρίνια στην απόφαση του να τον έχει εκτός αποστολής στον αγώνα με την ΑΕΚ και δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την ημέρα του ντέρμπι για τους παίκτες που έμειναν εκτός 18αδας αποφάσισε να του επιβάλει μια σιωπηρή τιμωρία ως προειδοποίηση.

Έτσι, σήμερα το πρωί (25/9), ο Αιγύπτιος πήγε στην Τούμπα για έξτρα προπόνηση για να αναπληρώσει αυτή που έχασε την Κυριακή και δεν τον υπολογίζει για τους αγώνες με τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Στην ουσία ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να συνετίσει τον διεθνή winger, χωρίς να τον παραπέμψει στη διοίκηση με την ελπίδα ότι ο Αιγύπτιος, που ως γνωστό θεωρεί πως η ενδεκάδα θα πρέπει να ξεκινά από τον ίδιο, θα αλλάξει συμπεριφορά και θα πειθαρχήσει στα θέλω του προπονητή του.

Η απόφαση του Λουτσέσκου είναι ο Αμρ Ουάρντα, του οποίου τις ποδοσφαιρικές ικανότητες εκτιμά, να μείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ