STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καίσαρης, Τσάρλυ και Παπασημακόπουλος σχολίασαν τo ντέρμπι της Super League

Καίσαρης, Τσάρλυ και Παπασημακόπουλος σχολίασαν τo ντέρμπι της Super League

Οι Θέμης Καίσαρης, Τσάρλυ και Μάκης Παπασημακόπουλος σχολίασαν τo ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και τα ματς ΟΦΗ - Ολυμπιακός και Άρης - Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League. (VIDEO)

Η ένατη αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το προβάδισμά του για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έληξε 0-0.

Στα πρώτα χρονικά ματς της σημερινής αγωνιστικής ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Άρη. Στο ματς του "Γεντί Κουλέ" ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ελ Αραμπί, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τον τίτλο NIVEA MEN Player of the Regular Season , μοίρασε την όγδοη φετινή του ασίστ στο πρωτάθλημα με όμορφη κάθετη στον Κώστα Φορτούνη για το τρίτο γκολ των "ερυθρόλευκων".

Οι Θέμης Καίσαρης, Τσάρλυ και Μάκης Παπασημακόπουλος ανέλυσαν το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και σχολίασαν όλη την αγωνιστική δράση της ημέρας.

*Συντονιστείτε εδώ για να ψηφίζετε το NIVEA MEN Best Goal κάθε αγωνιστικής.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο facebook live που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το NIVEA MEN, την Νούμερο Ένα Σειρά Ανδρικής Περιποίησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ