STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: "Τεσσάρα" του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-20 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-20 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ20 του ΠΑΟΚ διέσυρε με 4-0 την αντίστοιχη της ΑΕΚ, σημειώνοντας δύο γκολ στα πρώτα επτά λεπτά του αγώνα και παραμένοντας σε απόσταση τριών βαθμών απ' τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 4-0 και παρέμεινε στο -3 από τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα Κ20.

Ο "Δικέφαλος του βορρά" έβαλε τις βάσεις για το "τρίποντο" από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, με τον Τζοβάρα να κάνει το 1-0 στο 5' μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη και τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ στο 7' μετά από ασίστ του Μαρκόφσκι.

Οι ασπρόμαυροι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς και στο πρώτο, με τον Μπαλογιάννη να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ, με το οποίο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 48', και στο 51' ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαούση έγραψε το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (56' Παπαθανασίου), Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (63' Πουρναράς), Γαϊτανίδης (49' Παπαδόπουλος), Τζοβάρας, Μαρκόφσκι.

ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Σταμούλης (77′ Μούλτσιας) Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Αντωνίου, Μπότος, Κόφι (46′ Σαρδέλης) Γιούσης, Σπηλιώτης (71′ Μωραϊτάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ