STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Οι δηλώσεις των δυο προπονητών μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Κώστας Φρατζέσκος και Βασίλης Βούζας μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησαν για την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό α ναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο ντέρμπι που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δυο προπονητές μίλησαν για το παιχνίδι και εξέφρασαν τις απόψεις τους με τον Κώστα Φρατζέσκο από πλευράς Παναθηναϊκού να βγάζει και ένα παράπονο.

Αρχικά ο τεχνικός των φιλοξενούμενων που είδε την ομάδα του να μένει αήττητη σε ένα ακόμη παιχνίδι υποστήριξε πως όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε ενώ στάθηκε και σε δυο πράγματα που δεν είχαν να κάνουν καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Κώστας Φρατζέσκος είπε:

"Είναι η πρώτη φορά που ήρθα στου Ρέντη ως προπονητής της Κ20. Θα μιλήσω πρώτα για το ματς και μετά θα σταθώ σε δυο γεγονότα που δεν μου άρεσαν. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, δεν υπήρχαν φάσεις και από τις δυο πλευρές και όποιες έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και ένα-ένα παιχνίδι ξεχωριστά".

Παραμένουμε αήττητοι καθώς τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα και πιστεύω πως μπορούμε μέχρι το τέλος να είμαστε στην πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα είμαι στεναχωρημένος για δυο πράγματα. Με λυπεί μια ενέργεια που έγινε από τον πάγκο του Ολυμπιακού προς έναν παίκτη μας και δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό.

Το δεύτερο έχει να κάνει πως σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν χτυπάει κάποιος βγάζεις τη μπάλα έξω, έχουμε τον λόγο σαν προπονητές να πούμε στοπ βγάλτε τη μπάλα έξω όπως έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια εμεί και κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι Fair play".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΒΟΥΖΑΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες που έκανε και τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους μέχρι τέλος και όπου βγει. Σημείωσε με έμφαση όμως πως ο Ολυμπιακός διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες λέγοντας:

"Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είχε πάθος, έκανε κατάθεση ψυχής αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Εάν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις. Συνεχίζουμε έως το τέλος της σεζόν την προσπάθεια μας. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα και αυτό το ξέρουν όλοι. Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η διάρκεια".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ