STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Μεγάλο διπλό με Σέχου και Ξενόπουλο ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Κ20: Μεγάλο διπλό με Σέχου και Ξενόπουλο ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Σέχου στο 79' και παρέμεινε μόνος πρώτος στη κορυφή αυξάνοντας τη διαφορά από τους διεκδικητές του τίτλου.

Μια σπουδαία νίκη πήρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και βάζοντας κάτω τόσο την ομάδα του "δικεφάλου" όσο και τα δικά του προβλήματα.

Οι πράσινοι με αυτή τη νίκη διατήρησαν το αήττητο σερί τους, παρέμειναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, και μάλιστα αύξησαν τη διαφορά από τους διεκδικητές του τίτλου.

Η νίκη του Παναθηναϊκού αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως οι πράσινοι ταξίδεψαν αυθημερόν για τη συμπρωτεύουσα με τους παίκτες του τριφυλλιού να ξυπνούν από τις 8:00 το πρωί και φυσικά να μην τρώνε σωστά από τη στιγμή που το παιχνίδι είχε οριστεί για τις 2:00 το μεσημέρι. Επίσης ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και την απουσία του αρχηγού του Γιάννη Μπουζούκη.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την υπεροχή στο ματς και περισσότερες τελικές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε.

Ο Παναθηναϊκός όμως είχε κάτω από τα γκολπόστ τον Ξενόπουλου που έσωσε κάθε κίνδυνο στην εστία του ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής για το τριφύλλι ήταν ο Σέχου που σημείωσε το γκολ που έδωσε τη νίκη στους πράσινους.

ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 3' απείλησε για πρώτη φορά με πλασέ του Γκαργκατζαλίδη πάνω από τον Ξενόπουλο με την άμυνα του Παναθηναϊκού να διώχνει πάνω στη γραμμή. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπαλογιάννης βγήκε τετ α τετ με τον Ξενόπουλο έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έσωσε απομακρύνοντας με το πόδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή στο ματς στο 17' όταν ο Γκαρκατζαλίδης και πάλι επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ξενόπουλου.

Οι πράσινοι με τη σειρά τους απείλησαν για πρώτη φορά στο 22' με τον Αποστολάκη να παίρνει την κεφαλιά και την άμυνα του ΠΑΟΚ να απομακρύνει σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Βλαχόπουλο που επιχείρησε ένα σουτ το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Σιαμπάνης.

Και η τελευταία καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο άνηκε στον Παναθηναϊκό με τον Σέχου στο 44' να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει έξω.

ΓΚΟΛ Ο ΣΕΧΟΥ, ΔΙΠΛΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει και πάλι καλύτερα αλλά να μην μπορεί να απειλήσει αρκετά την εστία των πράσινων. Με το που πέρασαν κάποια λεπτά ο Φρατζέσκος αρχικά έριξε στο ματς τον Πίσπα και εν συνεχεία τον Κουντουριώτη. Από την άλλη ο Γκαρσία έβγαλε τον Γκαργκατζαλίδη και έβαλε τον Δούμτση.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος στο δεύτερο μέρος με τον Κουντουριώτη στο 67' να κάνει το φάουλ και τον Σιαμπάνη να απομακρύνει ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Σέχου έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα. Σε φάουλ από τα δεξιά ο Σέχου με σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη για το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια και στο 85' ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Ξενόπουλο, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού είπε και πάλι όχι. Ενώ και στο 87' στην τελευταία καλή φάση για τους γηπεδούχους το σουτ του Μπαλογιάννη πέρασε έξω από την εστία του Παναθηναϊκού.

ΠΑΟΚ:Σιαμπάνης, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Μανιώτης (88' Βρακάς), Διαμάντης, Κόζακ, Μπαλογιάννης, Γκαργκατζαλίδης (62' Δούμτσης), Χατζηστράβος, Τζοβάρας (75' Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Μανιδάκης, Θεοχάρης. Ζωγραφάκης (35' Ζερβόπουλος), Σκεντεράι, Αποστολάκης, Βλαχόπουλος (62' Κουντουριώτης), Σέχου, Εμμανουηλίδης, Δημήτρουλας (55' Πίσπας).

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 13 33
2. Ολυμπιακός 13 28
3. ΠΑΟΚ 13 27
4. Ατρόμητος 13 27
5. Ξάνθη 13 25
6. Αστέρας 14 24
7. Πανιώνιος 13 22
8. Παναιτωλικός 14 19
9. Λεβαδειακός 13 17
10. ΑΕΚ 14 16
11. ΠΑΣ Γιάννινα 14 13
12. Απόλλων Σμύρνης 14 13
13. Πλατανιάς 12 9
14. Κέρκυρα 13 9
15. Λαμία 14 7
16. ΑΕΛ 12 4
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ