STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την Κυριακή το ντέρμπι των μικρών

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (22/9) στη 1μ.μ. στο "Γ. Καλαφάτης" θα διεξαχθεί το ντέρμπι των νέων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι των ανδρών του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το οποίο έχει οριστεί για την Κυριακή (22/9) στις 8:30μ.μ. θα διεξαχθεί το αντίστοιχο παιχνίδι σε επίπεδο Κ19.

Οι δυο ομάδες έχουν ενημερωθεί πως το ματς θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι με ώρα έναρξης στη 1μ.μ. και μάλιστα θα είναι τηλεοπτικό καθώς θα μεταδοθεί σε live stream είτε από τον λογαριασμό της "NOVA" στο youtube είτε από τον αντίστοιχο της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι εξαιτίας της παρουσίας τους στο Youth League και του αγώνα της Τετάρτης (18/9) με την Τότεναμ είχαν ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή να ορίσει το παιχνίδι όσο αργότερα γίνεται έτσι ώστε να μπορέσουν να έχουν κάποιες επιπλέον μέρες ξεκούρασης. Μάλιστα είχαν ρίξει στο τραπέζι και την ιδέα το "αιώνιο" ντέρμπι να γίνει Δευτέρα.

Τελικά η Super League 1 όμως αποφάσισε να ορίσει την αναμέτρηση την Κυριακή το μεσημέρι και μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα.

Οι δυο ομάδες μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Νέων έχουν το απόλυτο μετρώντας και οι δυο από τρεις νίκες και μαζί με την ΑΕΚ βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς. Οπότε η μεταξύ τους αναμέτρηση αν και νωρίς στο πρωτάθλημα θα κρίνει ποια εκ των δυο θα παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ