STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-0: Πράσινη η κορυφή με τριάρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού, έκανε το τέσσερα στα τέσσερα, και είναι μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή της Super League 1.

Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός, στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, πήρε με 3-0 το ντέρμπι αιωνίων σε επίπεδο Κ19 και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι που έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και ουσιαστικότερα στο δεύτερο μέρος πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και έφτασαν στο απόλυτο με δώδεκα βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση είναι η ΑΕΚ με 10.

Κορυφαίοι για το τριφύλλι ήταν ο Σπύρος Τζαβίδας στο πρώτο 45λεπτο ο οποίος είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ αλλά και ο Νίκος Χριστογεώργος στο δεύτερο μέρος που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

ΜΕ ΤΖΑΒΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ 2-0

Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 5' όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού η μπάλα έφτασε στον Τζαβίδα που έκανε το σουτ αλλά ο Τζολάκης με σωτήρια επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο 8' να γίνουν απειλητικοί με τον Μπουλάρι να βγαίνει στα δεξιά αλλά αρκετά πλάγια, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Χριστογεώργος απομάκρυνε σε κόρνερ. Μάλιστα στην εκτέλεση του ο Μάρκοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε αρκετά πάνω από την εστία των πράσινων.

Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 33' όταν σε εκτέλεση φάουλ οι πράσινοι έβγαλαν μια κομπίνα. Ο Αθανασακόπουλος έκανε την εκτέλεση με πάσα προς τα αριστερά στον Τζαβίδα, αυτός την κατέβασε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλάσε αλλά ο Τζολάκης ανέκοψε την πορεία της και η άμυνα του Ολυμπιακού σταμάτησε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Ήρθε όμως ο Σαμαράς ο οποίος με το πρώτο του φετινό τέρμα άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 45' όταν ο Σέχου από τα αριστερά εκτέλεσε με μια σέντρα σουτ ένα φάουλ με τον Τζαβίδα να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το παρθενικό φετινό του τέρμα.

ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΕΩΡΓΟΣ, ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ

Ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο μέρος με σκοπό να πετύχει ένα γκολ και να μειώσει το σκορ. Βρήκε απέναντι του τον Χριστογεώργο όμως ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Αρχικά στο 50' ο Κατσαβάκης έκανε το σουτ με τον νεαρό γκολκίπερ να διώχνει εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι. Στο 55' ο Τσάβος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά και πάλι ο Χριστογεώργος είπε όχι.

Στο 63' ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό σε ανατροπή του Σέχου ενώ στο 64' ο Σαμαράς βρέθηκε σε θέση βολής με τον Τζολάκη να αποκρούει.

Στο 77' ο διαιτητής αυτή τη φορά αρνήθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό όταν σε προσπάθεια του Μαρίνου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σπίνου.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά στο επόμενο λεπτό με τον Σερπέζη να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Τζολάκης.

Στο 81' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ αλλά το διαγώνιο σουτ του Αρσενίδη έφυγε σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Παναθηναϊκού.

Το κερασάκι στην τούρτα για το τριφύλλι σημείωσε ο Ζαγαρίτης στο 87' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Τζολάκης δεν έδιωξε καλά με τον Ζαγαρίτη από κοντά με κεφαλιά να γράφει το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος (86' Λιακόπουλος), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σαμαράς (86' Σιδεράς), Τζαβίδας (68' Τουρκοχωρίτης), Σέχου (75' Σούλτσε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΠΕΡΕΣ): Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης (65' Μπέλιτς), Φέκκας (74' Αρσενίδης), Μαρίνος, Συρμής (55' Νικόλης), Κατσαβάκης (55' Σουρλής), Μπουλάρι.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ