STOIXIMAN SUPER LEAGUE

K19 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1: Ερυθρόλευκο το ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι Κ19 επί του Παναθηναϊκού με τέρμα του Βοΐλη στο 67'. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους πράσινους στο τέλος. (VIDEO)

Σε αναμέτρηση για της εξ αναβολής 25η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης". Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν με τον Βοΐλη στο 67', ενώ ο Παναθηναϊκός είχε καλές ευκαιρίες στο τέλος για να φέρει το ματς στα ίσα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο στα δύο στο πρώτο 25λεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε μία καλή στιγμή. Στο 8' όταν ο Βοΐλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Χριστογεώργο να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός άρχισε να ισορροπεί το ματς και στο 30' είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Σερπέζης έδωσε στον Τζαβίδα, εκείνος άνοιξε την μπάλα στον Βαγιαννίδη ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Σερπέζη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 51'. Ο Ξενιτίδης έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε έξω από τη γραμμή τέρματος του Χριστογεώργου. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, είχε δύο καλές στιγμές με τον Σουρλή και άνοιξε το σκορ με τον Βοΐλη.

Στο 66' ο παίκτης των ερυθρολεύκων ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σαντικάι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Βοΐλη ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χριστογεώργος απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια η μπάλα επέστρεψε στον παίκτη του Ολυμπιακού που άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 81' είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Παπαδοπουλος βγήκε τετ Α τετ, αλλά από πλαγιά θέση σούταρε παράλληλα και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι

Επτά λεπτά αργότερα οι πράσινοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία όταν ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστέρα με τον Ηλιάδη να κάνει την προβολή από κοντά και το σουτ του να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τη συμπλήρωση του 90λεπτού. Ο Καλομοίρης έκανε ατομική ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά ο Ζωγραφακης έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Παναθηναϊκός: Χρiστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος (54' Ηλιάδης), Τζαβίδας (75' Καλομοίρης), Ζαγαρίτης (73' Παπαδόπουλος), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης

Ολυμπιακός: Τζολακης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Πειος, Ξενιτίδης, Φέκκας (74' Νικολής), Βοιλης, Μαρίνος, Νεοφυτιδης, Ντουμάνης, Κατσαβάκης (56' Σουρλής)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ