ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ19 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-1: Επιστροφή στις νίκες υπό το βλέμμα Νταμπίζα-Σαραβάκου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Κ19 επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ σε ένα ματς που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο παρουσία των Νταμπίζα και Σαραβάκου. (PIC)

Μετά από πέντε αγωνιστικές μακριά από τα θετικά αποτελέσματα η Κ19 του Παναθηναϊκού επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου στις νίκες επικρατώντας του ουραγού ΟΦΗ με 1-0 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι πράσινοι που είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα έφτασαν στη νίκη μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλιάδη στο 28' και εν συνεχεία δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης παρά το δοκάρι που είχε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κουράκη.

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής):Αγγελάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής, Ζερβάκης (73’ Κουρίνος), Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ξεπαπαδάκης (57’ Βρεττός), Κουράκης, Αζίζι (77’ Σταυρακάκης), Νοικοκυράκης

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστοδουλής, Ζερβόπουλος, Καραγιάνης, Σαντικάι, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Ηλιάδης, Σαμαράς, Καλομοίρης, Σερπέζης. Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι Βαγιαννίδης, Σούλτσε και Μανιδάκης.

Στα ευχάριστα για το τριφύλλι που κατέβηκε στην Κρήτη με πολλές απουσίες ήταν η επανεμφάνιση των Βαγιαννίδη και Σούλτσε μετά από καιρό λόγω τραυματισμών ενώ άξιο αναφοράς είναι πως οι "πράσινοι" έπαιξαν από την αρχή της αναμέτρησης με τριάδα στα στόπερ.

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα ματς των Νέων έτσι και το Σάββατο το μεσημέρι την αναμέτρηση στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ παρακολούθησε από κοντά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, αλλά και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Οι δυο τους ταξίδεψαν από το πρωί με την αποστολή των Νέων του Παναθηναϊκού και βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο όπου τους υποδέχθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης και οι τρεις τους εν συνεχεία είδαν μαζί την αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ