STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι, η πρόκληση και η κόκκινη που έγινε κίτρινη

Κ19 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι, η πρόκληση και η κόκκινη που έγινε κίτρινη

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ υπήρξε ένταση ανάμεσα στους Αθανασίου και Ταλιχμανίδη με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να κλωτσάει τον αντίπαλο του αλλά να βλέπει μόνο την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. (VIDEO)

Μίνι ένταση υπήρξε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ19 ανάμεσα στον αριστερό μπακ του Ατρόμητου, Νίκο Αθανασίου και τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Χρήστο Ταλιχμανίδη με αφορμή την εκτέλεση και το τρίτο γκολ του παίκτη της ομάδας του Περιστερίου για το τελικό 3-3.

Σε μια φάση μάλιστα που ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν απέβαλλε ως όφειλε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ο οποίος κλώτσησε τον αντίπαλο του ο οποίος προηγουμένως τον προκάλεσε με κάτι που του είπε.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο 90' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι με τον Αθανασίου να αναλαμβάνει την εκτέλεση του έχοντας ένα μίνι διάλογο με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Ο αριστερό μπακ των γηπεδούχων σκόραρε στέλνοντας τη μπάλα στην ίδια γωνία που την είχε στείλει και στο πρώτο πέναλτι που είχε εκτελέσει και είχε μειώσει σε 2-1. Με το που έκανε το 3-3 πήγε προς τον τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, του έδειξε τη γωνία που είχε στείλει τη μπάλα και κάτι του είπε όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Τότε ο 18χρονος πορτιέρε δεν αντέδρασε σωστά και κλώτσησε τον αντίπαλο του στο πόδι με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω στο έδαφος. Ο διαιτητής ως όφειλε έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Αθανασίου για την κίνηση του να μιλήσει στον Ταλιχμανίδη αλλά τιμώρησε με κίτρινη και τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αντί για κόκκινη ως όφειλε με βάση την ενέργεια ενέργεια στην οποία είχε υποπέσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ