STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Άρης - Παναθηναϊκός 1-2: Σπουδαίο διπλό και κορυφή για το τριφύλλι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δια ποδός Αθανασακόπουλου, ένα γκολ και μια ασίστ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Άρη στη Θεσσαλονίκη, έκανε το τρία στα τρία και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα σπουδαίο διπλό πήρε η Κ19 του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 2-1 με τους πράσινους να κάνουν το τρία στα τρία και να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το τριφύλλι δια ποδός Αθανασακόπουλου, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα και είχε μια ασίστ, κατέκτησε το τρίποντο αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 65' εξαιτίας της αποβολής του Ηλιάδη με κόκκινη κάρτα.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 28' όταν οι Αθανασακόπουλος - Σερπέζης έπαιξαν το ένα-δυο με τον δεύτερο να κάνει το σουτ, ο γκολκίπερ του Άρη έδιωξε αλλά η μπάλα έμεινε στην περιοχή και έφτασε στον 18χρονο μέσο. Ο Αθανασακόπουλος με ένα πανέμορφο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για το τριφύλλι.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 66' όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σιούτα μέσα στην περιοχή από τον Ηλιάδη. Αυτή η φάση μάλιστα έφερε και την αποβολή του Ηλιάδη καθώς ο διαιτητής θεώρησε πως ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν πήγαινε για την μπάλα. Ο Μπακουτσής ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Χριστογεώργο ισοφαρίζοντας σε 1-1 το σκορ του αγώνα.

Οι πράσινοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησαν για το γκολ της νίκης και αυτό ήρθε δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Αθανασακόπουλος με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Σιδερά μέσα στην περιοχή ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ (Καζάνας):Παρίσης, Μαρμαρίδης, Μέρο, Σεγκέργκης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκλίδης (83′ Βασιλόπουλος), Χατζηπιρπιρίδης (56′ Κριμιτζάς), Καράμπελας (63′ Σιούτας), Κοντοπούλης (56′ Κατσουλίδης), Μπακούτσης, Μπαλικτσής (63′ Καλαϊτζής)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΣΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (85' Τουρκοχωρίτης), Σαντικάι, Σπίνος, Ζαγαρίτης, Σαμαράς (85' Καρβούνης), Ηλιάδης, Καλομοίρης (73' Σιδεράς), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Σούλτσε (62' Νιάρχος).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ