ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ15 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-3: Στην κορυφή με τριάρα οι πράσινοι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ15 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League με το τριφύλλι να κλείνει τον πρώτο γύρο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο κερδισμένος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ15 με το τριφύλλι να επικρατεί με 3-0 και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο στη σεζόν με το πέσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου.

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο οι πράσινοι ήταν ανώτεροι, κυρίως στο δεύτερο μέρος όταν και πέτυχαν δυο τέρματα ενώ από την άλλη η ΑΕΚ είχε δυο δοκάρια.

Το τριφύλλι πέτυχε γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο 40λεπτο ενώ στο ίδιο διάστημα οι "κιτρινόμαυροι" έχασαν πέναλτι με το οποίο θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18' όταν ο Κυριόπουλος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Νατσίδη και έκανε το 1-0. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 27' αλλά ο Καραγιαννίδης έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Λαντίκα στο 66' και εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έκανε στο 70' το 2-0 με τον Δήμο μετά από ενέργεια του Βολάκη και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καλοσκάμης στο 80'.

ΑΕΚ: Νατσίδης, Παπαδόπουλος (72' Μαρκάκης) Τσούμπας (63' Χατζημάρκος) Κυρσανίδης (72' Μαχαίρας) Αντωνόπουλος, Χαλίλι, Τσίρης (72' Κεσίδης) Παπαθανασίου, Καραγιαννίδης, Κοντός, Φωτόπουλος (55' Λαντίκας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Τσεβάς (77' Ποντίκης), Ψύλλας, Αγγελόπουλος, Βολάκης (70' Αλχατζίδης), Προδρομίτης, Δήμος (77' Καλός), Κυριόπουλος (58' Νταμπίζας), Μπερκής (41' Καλοσκάμης).

ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ, ΦΥΣΣΑΣ, ΦΡΕΝΤΜΠΕΡΓΚ

Στις εξέδρες του γηπέδου στο Γαλάτσι βρέθηκαν φυσικά και αρκετοί άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Αρχικά εκεί ήταν με διπλή ιδιότητα ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Νίκος Νταμπίζας, αφού στην Κ15 του τριφυλλιού αγωνίζεται και ο γιος του Θανάσης.

Επίσης στην εξέδρα ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, ο οποίος δεν έχει λείψει από κανέναν ντέρμπι τμήματος της ακαδημίας στην Αθήνα.

Μαζί τους ήταν και ο Δανός αρχιπροπονητής Γέσπερ Φρέντμπεργκ ο οποίος ήθελε να πάρει μια ακόμη γεύση από την Κ15 του Παναθηναϊκού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
Παναθηναϊκός 6 18
Ολυμπιακός 6 11
Ατρόμητος 5 8
ΑΕΚ 6 7
ΟΦΗ 6 6
Αστέρας 5 4
Πανιώνιος 6 3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ