STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-20: Χωρίς νικητή το ντέρμπι, 1-1 ΑΕΚ και Ολυμπιακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ20 ΑΕΚ ΟΣΦΠ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ20 ΑΕΚ ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των μικρών ανάμεσα σε ΑΕΚ Κ-20 και Ολυμπιακό Κ-20. Προηγήθηκαν οι Πειραιώτες, ισοφάρισε η ΑΕΚ που έχασε και πέναλτι.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-2- της Super League. Εν αντιθέσει με το 7-0 του πρώτου γύρου, η Ένωση παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική και πάλεψε στα ίσια, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη.

Θυμηθείτε το Live της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού με τον Βρουσάι, ο οποίος μόλις στο 5' κατάφερε να σκοράρει. Η μπάλα από κόντρα πάνω στον διαιτητή βρέθηκε σε "ερυθρόλευκα" πόδια, η άμυνα της ΑΕΚ δεν έδιωξε και με σουτ από το σημείο του πέναλτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε θέση οδηγού.

Η Ένωση ανέβασε "στροφές" και πίεσε για την ισοφάριση. Μάλιστα, έχασε πέναλτι με τον Τσέλιο (το κέρδισε ο Μπάμπης), σπατάλησε και άλλες ευκαιρίες, με την ισοφάριση να έρχεται στο 81'. Ο Γκιούσης πήδηξε πιο ψηλά μέσα στη περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και νίκησε τους πάντες για το 1-1, που έμελλε να μείνει ως το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος με 51 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έφτασε τους 26 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Αστέρα στην 7η θέση. Δεύτερος είναι ο Παναθηναϊκός με 44 βαθμούς και τρίτος είναι ο ΠΑΟΚ με 35 βαθμούς, ο οποίος φιλοξενεί τη Βέροια.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης (65' Τάμπας) Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Λίτσι (68' Γιούσης) Αντωνίου, Τσέλιος, Σπηλιώτης (87' Λημνιός) Μεληκιώτης

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Βάρκας, Μεγαρίτης, Καμπέτσης (77' Ξυδάς) Πλέγας (46' Ξενιτίδης) Βρουσάι (87' Κουγιός)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ