STOIXIMAN SUPER LEAGUE

K-20: Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / YOUTH LEAGUE / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / YOUTH LEAGUE / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σ’ αγώνα της 28ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Πειραιά ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Μόλις στο 2’ ο Κατσούκης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βοϊλης που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Στο 21’ έπειτα από λάθος συνεννόηση με τον τερματοφύλακα του, ο Γεωργάκας έστειλε την μπάλα προς την άδεια εστία της ομάδας του αλλά εκείνη σταμάτησε στο δοκάρι! Στο 25΄ο Βοϊλης έχασε τρομερή ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στη συνέχεια παρά την πίεση του Ολυμπιακού το ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ.

Το 1-0 έρχεται στο 64’, όταν ο Κωστανάσιος έβγαλε εξαιρετική ασίστ και ο Τσερκώνης μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70’ ο Κατσούκης έβγαλε ασίστ στον Κωστανάσιο και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, είπε: "Είναι σημαντικό που κερδίζουμε συνεχώς παίκτες. Η ομάδα ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα και θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει τελειώσει από τα πρώτα λεπτά. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τσεκάρουμε τα πάντα".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλλης, Γεωργάκας (67’ Γεωργακόπουλος), Σαβουλίδης, Ματάι, Παππάς, Κατσάρας, Καριμπίδης (65΄ Γιαούπι), Σαρηγιάννης, Μεσσήνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Δήμος, Γαλούπης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης (71’ Φυτόπουλος), Κωστανάσιος (75’ Ζιάκας), Ξενιτίδης, Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης (77’ Τσιριγώτης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ