STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλοι χωρίς γκολ στο Καυτανζόγλειο, Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (18/8) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, την ερχόμενη εβδομάδα, Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα, έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ματίγια "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ακόμη μια καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο (18'), με τον Βελλίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά σουτ του Ντιγκινί.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Πέδρο Κόντε (ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ), ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια.

Μάλιστα, η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για την ομάδα της Ηπείρου, ήρθε στο 51ο λεπτό, όταν ο Κρίζμαν απέτυχε σε τετ α τετ να νικήσει τον τερματοφύλακα του Άρη, Κουέστα Ντίας. Ο Άρης διπλασίασε τα δοκάρια του στο 78ο λεπτό, σε σέντρα σουτ του Βαλεριάνου και στη συνέχεια της φάσης, ο Παπαϊωάννου έδιωξε το δυνατό σουτ του Γκαρσία.

Καλές εντυπώσεις, στην πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα, άφησε ο Μπρούνο Γκάμα.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (79’ Κωνσταντινίδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (78’ Μενέντεθ), Μπάσα (68’ Ιντζόγλου), Ματίγια, Γκάμα (68’ Παυλίδης), Γκαρσία (78’ Κολάσο), Ντιγκινί, Γιουνές (68’ Ναζλίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (62’ Παπαϊωάννου), Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ (46’ Κακούμπα), Τσικάρσκι (62’ Πήλιος), Σιόντης (62’ Λίλα), Κάστρο (80’ Λιάσος), Ντόλοβατς, Γιάκος (73’ Παπαδόπουλος), Λουκίνας (46’ Κρίζμαν), Ξύδας (73’ Λεό)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ