STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το φιλικό Λαμία-Πανιώνιος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λαμία - Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στη Φθιώτιδα με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι δυο άμυνες.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό ανάμεσα στη Λαμία και τον Πανιώνιο που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Φθιώτιδα. Η Λαμία για ένα ακόμη ματς παρατάχθηκε με 3-4-3 ενώ ο Πανιώνιος με το αγαπημένο του 4-2-3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο πρώτο διάστημα του αγώνα και απείλησαν με τους Αναστασιάδη, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο. Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος είχε τρεις καλές στιγμές με τους Μασούρα και Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λόγω και των πολλών αλλαγών και των δοκιμών που έκαναν οι δυο προπονητές.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ:Σαράνοβ (46' Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος (69' Ρόμανιτς), Βάντερσον, Αναστασιάδης (Παπαργυρίου), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Δημούτσος (61' Άντρονικ), Μπερτόλιο (Καραγκούνης), Μπλάζιτς (Μπουλούλης), Επστάιν (61' Μπούτνικ), Μπαράλες (46' Τσούκαλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Μαλέρμπ (46' Μανοϊλοβιτς), Ντομίνγκες (65' Μίκο), Κούρντι (46' Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος (Ντε Ταντέο), Άλμπεργκ (46' Σεράφ), Μασούρας (46' Αλί), Ντουρμισάϊ (Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς (46' Καμαρά), Κεϊτά (46' Κόρμπος), Μακρύλλος (46' Οικονομίδης), Σαραμαντάς (46' Κότσιτς)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ