STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλο το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός των Κ17, 0-0 στου Ρέντη

Ισόπαλο το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός των Κ17, 0-0 στου Ρέντη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 για το πρωτάθλημα Κ17 με τους δύο τερματοφύλακες (Νικοπολίδη και Χριστογεωργό) να κάνουν μεγάλες επεμβάσεις. (VIDEOS)

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι αιώνιων για το πρωτάθλημα Κ17 αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα ευνοεί τους πράσινους αφού διατήρησαν τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο πήραν θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μανιδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα του αγώνα αν πρέπει να σταθούμε σε κάτι αυτό είναι οι δύο τερματοφύλακες. Οι καλές φάσεις του παιχνιδιού ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον Νικοπολίδη για τον Ολυμπιακό και τον Χριστογεωργό από τον Παναθηναϊκό να κάνουν σημαντικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

Το ματς: Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 5'. Μετά από ένα γύρισμα από το αριστερά ο Βοΐλης έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά άουτ. Ο Παναθηναϊκός "απάντησε" στο 11' όταν μετά από κομπίνα σε κόρνερ ο Καλομοίρης βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, επιχείρησε ένα φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Έπειτα από περίπου ένα τέταρτο στο οποίο δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο είχαμε τις δυο από τις μεγαλύτερες στιγμές στο ματς. Στο 28' ο Ζιάκας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο επερχόμενος Σταυρόπουλος έκανε το πλασέ με τον Χριστογεωργο να κάνει μια μεγάλη απόκρουση! Έξι λεπτά αργότερα και έπειτα από σέντρα του Χριστοδούλου από τα δεξιά ο Δουγένης έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Νικοπολίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Αυτές ήταν οι τελευταίες καλές στιγμές στο ματς στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καλομοίρης βρέθηκε απέναντι στον Νικοπολίδη όμως πλάσαρε άουτ. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δέκα παίκτες από το 72' λόγω της αποβολής του Μανιδάκη το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά. Μάλιστα, λίγο έλειψε οι πράσινοι να φύγουν με τη νίκη από του Ρέντη όταν στο 89' ο Ζωγραφάκης έπιασε το σουτ και ο Νικοπολίδης με νέα εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-0.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ντουμάνης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Σταυρόπουλος (46' Κατσούκης), Φυτόπουλος (75' Παπαγεωργίου), Βοΐλης, Τσιριγώτης (55' Μαργαρίτης), Ζιάκας (71' Αντωνόπουλος).

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παλασκώνης (81' Ματζώρος), Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης (63' Κολόκας), Δουγένης (46' Εμμανουηλίδης), Σκεντεράι, Σούλτσε, Καλομοίρης (68' Ζωγραφάκης), Χριστοδούλου (75' Πογιάννης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ