STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλες 1-1 Ξάνθη και ΑΕΛ σε φιλικό

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΑΕΛ, σε φιλικό προετοιμασίας, που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, προήλθαν από την άσπρη βούλα, ενώ η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/8) στο ίδιο γήπεδο τον Ηρακλή.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δοκίμασε την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά θα καταλήξει οριστικά στο αυριανό φιλικό με τον Ηρακλή.

Το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε από δύο εύστοχα πέναλτι. Η Ξάνθη προηγήθηκε με τον Έρικ Γέντρισεκ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης και η θεσσαλική ομάδα ισοφάρισε στο 58' με τον Φατιόν.

Στο τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ακυρωθέν γκολ του Αμπντάλα ως οφσάιντ, ενώ το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει λόγω διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια της ΑΕΛ.

Επίσης, δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Απόστολο Τζουμαλάκη (ΕΠΣ Σερρών), να δείχνει πέντε κίτρινες κάρτες.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Μπαξεβανίδης (78′ Θυμιάνης), Μελιόπουλος (63′ Φλίσκας), Κασάδο, Ντε Λούκας (63′ Καντά), Καμαρά (46′ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (80′ Φασίδης), Κίκε (84′ Ορφανίδης), Κάστρο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Αμπνταλά. Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Καρανίκας, Μπάλλας, Νούνιτς, Γκόσκοβιτς, Λεοζίνιο, Φριόβι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ