STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρεμία και συναίνεση στη σύσκεψη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Ηρεμία και συναίνεση στη σύσκεψη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας κατέληξαν σε μία πρώτη συμφωνία για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Διαβάστε την ενημέρωση του Παναθηναϊκού.

Το προεόρτιο του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/11) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", με τη διεξαγωγή της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας. Τους πράσινους εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος αγώνων Σπύρος Βλάχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάνης, ενώ τους κόκκινους ο α' αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαππάς. Επίσης, παρέστησαν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και αρμόδιοι από άλλες αρχές.

Στη σύσκεψη επικράτησε καλό κλίμα και υπήρξε συναίνεση στα περισσότερα ζητήματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Συμφωνήθηκε η τοποθέτηση αστυνομικών και ανδρών σεκιούριτι πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη φυσούνα, όπου θα μείνουν κενές τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ η Αστυνομία θα παρατάξει ισχυρές δυνάμεις περιμετρικά του γηπέδου και στις εισόδους των θυρών.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη περιηγήθηκαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και επιθεώρησαν την κατάσταση του, ειδικότερα το πλέγμα που έχει τοποθετηθεί στις θύρες 13-14. Στο γενικότερο πλαίσιο, συμφωνήθηκε να ισχύσει ότι και στο ντέρμπι του προηγούμενου Φεβρουαρίου.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού στη σύσκεψη, τόνισαν ότι είναι αναγκαίο να τηρηθούν τη μέρα του παιχνιδιού, όσα θα συμφωνηθούν στη σύσκεψη, για να λάβουν την απάντηση από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ότι "φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Ακόμα, οι Κασκάνης και Βλάχος ζήτησαν να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο σε όλες τις θύρες για να μην περάσουν αντικείμενα. Για το μπουθ των φιλοξενούμενων, η Αστυνομία ρώτησε πόσοι και ποιοι θα έρθουν αλλά η πλευρά του Ολυμπιακού απάντησε ότι ακόμα δεν ξέρουν. "Όσους φέρετε εσείς, τόσους θα φέρουμε και εμείς" ήταν η ανταπάντηση των στελεχών του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, ο Σάββας Θεοδωρίδης στον πρόλογο του, έκανε λόγο για αίσχη πέρυσι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ματς του Φεβρουαρίου, υποστηρίζοντας ότι έγινε ζούγκλα, ότι κινδύνευσαν ζωές και ότι φέτος ο Ολυμπιακός ελπίζει να διεξαχθεί παιχνίδι σε συνθήκες επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τον Παναθηναϊκό, του υπενθύμισαν τις εξόδους του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο με την καταστρατήγηση κάθε συμφωνηθέντος πλάνου και τις προκλήσεις του Περέιρα.

Σε αυτό το σημείο ο Θεοδωρίδης φέρεται να καταδίκασε τη συμπεριφορά του τότε προπονητή του Ολυμπιακού: "Καυτηριάζω τη συμπεριφορά του Περέιρα στο περσινό παιχνίδι". Ο Καραππάς φέρεται να πρόσθεσε "μα δεν μπορεί να κάνει μια βόλτα ο προπονητής μιας ομάδας στον αγωνιστικό χώρο;" και οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού του ανέφεραν ότι όχι απλά δεν έχει ξαναγίνει αυτό αλλά ο Περέιρα δεν αρκέστηκε στη βόλτα μπροστά από τη Θύρα 13 αλλά έκανε και χειρονομίες.

Στο τέλος της σύσκεψης, ο Θεοδωρίδης κάλεσε τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού να πάνε στο Καραϊσκάκη στο ματς του δεύτερου γύρου και να καθίσουν σε ειδική σουίτα μαζί με τους δικούς παλαίμαχους του Ολυμπιακού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ