STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Πόσο άλλαξαν 498 ημέρες μετά το 3-3 στο Καυτανζόγλειο

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Πόσο άλλαξαν 498 ημέρες μετά το 3-3 στο Καυτανζόγλειο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πόσο άλλαξαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ από το απίθανο σε εξέλιξη 3-3 της περσινής σεζόν στο Καυτανζόγλειο. Διαβάστε τι άλλαξε 498 ημέρες μετά.

Ηρακλής και ΠΑΟΚ αποτελούν το πιο... κοντινό ζευγάρι της Σούπερ Λιγκ, καθώς τα γήπεδά τους απέχουν περίπου 1500 μέτρα. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά παιχνίδια της περσινής σεζόν, με τον Ηρακλή να προηγείται δυο φορές, τον ΠΑΟΚ να απαντά με ανατροπή, να χάνει πέναλτι στο φινάλε και εν τέλει να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις.

Από εκείνο το παιχνίδι έχουν περάσει 498 ημέρες. Από τους 22 ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει στην αναμέτρηση, μόνο οι πέντε μπορεί να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Για τον Ηρακλή είχαν αγωνιστεί οι: Περνίς (ανήκει στην Μπερόε), Μπουκουβάλας (ανήκει στον ΠΑΣ), Στάμου, Μπαρτολίνι (ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνης), Σαραμαντάς (είναι τιμωρημένος), Ιντζόγλου, Μακρής (ελεύθερος), Κυριακίδης (ανήκει στον Ατρόμητο), Πασάς, Μπουλούτ (ανήκει στην Βέχεν), Βέλλιος (ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ).

Για τον ΠΑΟΚ είχαν αγωνιστεί οι: Όλσεν (ανήκει στην Κοπεγχάγη), Βίτορ (ανήκει στην Χάποελ Μπερ Σεβά), Ρικάρντο Κόστα (ανήκει στην Λουκέρνη), Τζαβέλλας (ανήκει στην Αλάνιασπορ), Ροντρίγκες (ανήκει στην Γαλατάσαραϊ), Σάμπο (ανήκει στην Μπειτάρ), Τζιόλης (ανήκει στην Χαρτς), Λέοβατς, Πέλκας Μπερμπάτοφ (ελεύθερος), Μακ (ανήκει στην Ζενίτ).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ