STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ώρα έφτασε: Σέντρα στη Super League!

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει σήμερα (19/8) με τρία παιχνίδια σε Ξάνθη, Τρίπολη και Φάληρο. Οι αποστολές των ομάδων και τα πλάνα των προπονητών.

Σέντρα σήμερα (19/8) στο πρωτάθλημα της Super League με τρία παιχνίδια σε Ξάνθη, Τρίπολη και Φάληρο. Η αρχή γίνεται στα "Πηγάδια" και στο "Θ. Κολοκοτρώνης", όπου η μεν Ξάνθη φιλοξενεί στις 19:15 τη νεοφώτιστη Λαμία, ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, υποδέχεται στις 21:30 στο άδειο Καραϊσκάκη την ΑΕΛ και θέλει να μπει με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι του έκανε ζημιά στον πρώτο γύρο στον θεσσαλικό Κάμπο (ήττα με 1-0 για τους Πειραιώτες).

ΞΑΝΘΗ - ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία παίζει στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/8, 19.15) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι ακρίτες με νέο προπονητή τον Μίλαν Ράσταβατς στη μετά - Λουτσέσκου εποχή, ο έμπειρος Μπάμπης Τεννές συνεχίζει στο "τιμόνι" των Φθιωτών από την περασμένη σεζόν. Για την Ξάνθη εκτός αποστολής έμειναν οι Σιλά, Χατζητερζόγλου, Κίκε, Κώστας, Σταθάκης, Τζελέπης, Φασίδης, Σαμπανίδης. Στην αποστολή είναι οι νεοαποκτηθέντες Κασάδο, Ρότσε, Μπρίτο, Γέντρισεκ και Κάστρο.

Από την άλλη, η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ ταξίδεψε για την ακριτική πόλη δίχως τον Βάντερσον, ο οποίος εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών. Νέα μεταγραφικά αποκτήματα που μπήκαν στην αποστολή είναι οι Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Ακόστα, Πίτι και Βουό.

Η αποστολές των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Ορφανίδης Λ., Σβάρνας, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Ντε Λούκας, Ρότσε, Μπρίτο, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Λαμία:Πίτκας, Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Ομο, Πίτι και Βουό.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ

Ο Ισνάλδο δεν συμμετέχειστην πρώτη αποστολή της σεζόν για τον Αστερα λόγω διαστρέμΜατος που δεν του επιτρέπει να είναι στο 100% έτοιμος. Εκτός φυσικά και ο Γκοντό που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Λάρισα (28/8).

Οι αντίπαλοι των κιτρινομπλέ πήγαν στην Αρκαδία χωρίς τον τραυματία Σκόνδρα, ενώ ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός και τον Γάλλο επιθετικό Φρανκ Μπετρά που κρίθηκε ανέτοιμος. Το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) ο ΠΑΣ προπονήθηκε στην Τρίπολη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του.

Η αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας:Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκορ, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Μάσα, Μουνάφο, Μαδίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Μανιάς, Δουβίκας.

ΠΑΣ Γιάννινα:Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Γιάκος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κόντε, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λίλα, Ροντρίγκεζ, Βιδάλ, Ντόλοβατς και Χαλκιαδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ

Ο Μπέσνικ Χάσι στις... ψευτοδοκιμές που έκανε στο Ρέντη το βράδυ της Παρασκευής (18/8) άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να προφυλάξει μέχρι και τον Ρέτσο κόντρα στην ΑΕΛ (19/8, 21.30). Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Χάσι στην τελευταία προπόνηση, ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, οι Φιγκέιρας, Σισέ, Βούκοβιτς και Μίλιτς στην άμυνα (σ.σ. ο Κροάτης θα κάνει ντεμπούτο σε επίσημο ματς των “ερυθρολεύκων), οι Ζιλέ και Ανδρούτσος κατά πάσα πιθανότητα στα χαφ, οι Πάρντο (δεξιά), Φορτούνης και Σεμπά (αριστερά) στην μεσοεπιθετική γραμμή και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Στον αντίποδα, οι "βυσσινί" γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, θα "παλέψουν" για την έκπληξη. Ο Αντρέ Πάους πήρε μαζί του στην Αθήνα 20 παίκτες. Εκτός έμειναν οι Σαφαρίκας, Ντοντό, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Κρητικός, Καρατάσιος, Κούσας και Γεωργακόπουλος.

Όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο προ ημερών φιλικό με την Ξάνθη. Με άλλα λόγια, Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περόνε, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς. Αντί του Ανδρεόπουλου που είχε ξεκινήσει με τους ακρίτες, ενδεχομένως να παίξει ο Φατιόν.

Η αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός:Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Ναβάρο, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ