STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η βαθμολογία της Super League Σουρωτή

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο το Παναθηναϊκός - Ξάνθη απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, διαβάστε ποια είναι η βαθμολογία μετά το πέρας της 30ης αγωνιστικής. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι ομάδες που πέφτουν.

Το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα ανήκει αύριο (7/5) στο παρελθόν, όταν διεξαχθεί το Παναθηναϊκός - Ξάνθη, το οποίο αναβλήθηκε σήμερα λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Η 30η αγωνιστική θέλει ένα ματς για να ολοκληρωθεί, όμως έχουμε εικόνα για το βαθμολογικό πίνακα, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί.

Οι αστερίσκοι που έμπαιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, δεν υπάρχουν πλέον, αφού έχουν τελεσιδικήσει και όλες οι δικαστικές αποφάσεις που βρέθηκαν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας για πρώτη φορά έπειτα από 24 χρόνια, φτάνοντας τους 12 τίτλους στην ιστορία της και βάζοντας τέλος στην επταετή κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος, με τον Ολυμπιακό να έπεται και να τερματίζει τρίτος, ενώ την πεντάδα που δίνει ευρωπαϊκά εισιτήρια έκλεισαν ο εκπληκτικός φέτος Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, με την Ξάνθη να μένει έκτη ό,τι και αν κάνει με το "τριφύλλι".

Από 'κει και πέρα, οι δυο ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία, είναι ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα, με τους Άρη και ΟΦΗ να ανεβαίνουν στη μεγάλη κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η βαθμολογία της Super League Σουρωτή:

1. ΑΕΚ 70 βαθμοί

2. ΠΑΟΚ 64 βαθμοί

3. Ολυμπιακός 57 βαθμοί

4. Ατρόμητος 56 βαθμοί

5. Αστέρας 45 βαθμοί

----------------------------------

6. Ξάνθη 42 βαθμοί (ματς λιγότερο)

7. Πανιώνιος 40 βαθμοί

8. Παναιτωλικός 35 βαθμοί

9. ΠΑΣ Γιάννινα 34 βαθμοί

10. Λεβαδειακός 34 βαθμοί

11. ΑΕΛ 31 βαθμοί

12. Λαμία 30 βαθμοί

13. Παναθηναϊκός 29 βαθμοί (ματς λιγότερο)

14. Απόλλων Σμύρνης 29 βαθμοί

----------------------------------

15. Κέρκυρα 22 βαθμοί

16. Πλατανιάς 10 βαθμοί

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ