Η θέση της Nova για τα τηλεοπτικά της Super League

Λύση στα τηλεοπτικά δεν δόθηκε ούτε στη σημερινή (19/7) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League με τη Nova να ζητά ως μίνιμουν τη μείωση των ομάδων.

Χωρίς κάποιο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων και την κεντρική διαχείριση ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Το χάσμα ανάμεσα στη Λίγκα και τη Nova εξακολουθεί να υφίσταται και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη θέση του συνδρομητικού καναλιού.

Στελέχη της Nova, σχολιάζοντας τις σημερινές εξελίξεις στο Δ.Σ. της Super League, τόνιζαν ότι έναν μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος , οι υπεύθυνοι πρόεδροι και παράγοντες της Κεντρικής Διαχείρισης των ομάδων της Super League δεν έχουν ακόμα κατορθώσει να προκηρύξουν το πρωτάθλημα υλοποιώντας αποφάσεις στις οποίες υποτίθεται ότι οι ίδιοι είχαν συμφωνήσει από τον περασμένο Μάρτιο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της μείωσης των ομάδων σε 14.

Η υλοποίηση των εν λόγω αποφάσεων του συνεταιρισμού της SuperLeague στην προκήρυξη της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των παραγόντων  των ΠΑΕ στον δρόμο της ανάκτησης της χαμένης αξιοπιστίας του συνεταιρισμού.

Όπως και να έχει το νέο Δ.Σ. το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/7) αναμένεται να έχει οριστικές εξελίξεις αφού πια ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΝΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Την Παρασκευή η απόφαση για playoffs και Nova

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24