STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η θέση της λίγκας για την ενέργεια της NOVA

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Όπως σημείωναν από την Super League όποιος θέλει να σπάσει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά πρέπει να αναλάβει και το συγκεκριμένο κόστος.

Η κόντρα της Super League με τη "NOVA" καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο σήριαλ αναμένεται να έχουμε και άλλα επεισόδια ή κινήσεις στρατηγικής των δυο πλευρών.

Στη διοργανώτρια αρχή έμαθαν για τη πρόθεση της "FORTHNET" ακόμα και για συναινετικό διαζύγιο αλλά όπως τόνιζαν για να γίνει αυτό θα πρέπει αυτός που θα σπάσει τη σύμβαση να αναλάβει και το κόστος που έχει προβλεφθεί στη σχετική συμφωνία των δυο πλευρών.

Η στάση του συνδρομητικού καναλιού θα συζητηθεί εκτενώς και θεσμικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το μεσημέρι και εκεί πιθανότατα θα παρθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα από πλευράς Λίγκας.

Αυτό που τόνιζαν και υπενθύμιζαν από τη Super League όμως ήταν: "Υπάρχει σύμβαση σε ισχύ, της οποίας η τροποποίηση της υπογράφηκε το 2015, και λήγει το 2019. Σε αυτή υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις για όποιον θέλει να τη σπάσει και το κόστος που προβλέπεται να αναλάβει για να γίνει αυτό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ