Η Super League αφιερώνει την αγωνιστική στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο παιδικής ηλικίας

Η Super League αφιερώνει την αγωνιστική στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο παιδικής ηλικίας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, η Super League, για έβδομη χρονιά, στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων "Φλόγα" και "Λάμψη", αφιερώνοντας την 21η αγωνιστική (18,19 και 20 Φεβρουαρίου) στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το παιδικό καρκίνο έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Super League:

Η "ΦΛΟΓΑ" και η "ΛΑΜΨΗ"  είναι σύλλογοι γονιών που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα. Είναι σύλλογοι απλών καθημερινών ανθρώπων, ενωμένων κάτω απ' την κοινή ανάγκη για την αντιμετώπιση πολύ ιδιαίτερης δοκιμασίας. Είναι γονείς ταγμένοι στη φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Γονείς που αγωνίζονται για κάθε νέο παιδί που φιλοξενείται στα παιδογκολογικά τμήματα, που αγωνιούν και προσπαθούν για την εξασφάλιση της καλύτερης ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας που δικαιούται. Η "ΛΑΜΨΗ"  και η "ΦΛΟΓΑ" στηρίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών τους και αντλούν δύναμη από την προσφορά και την αρωγή δεκάδων ευαισθητοποιημένων φορέων και πολιτών.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος σημείωσε τα εξής:

"Η διοργανώτρια αρχή στέκεται αρωγός –για έβδομη συνεχόμενη χρονιά- στο έργο της 'ΦΛΟΓΑΣ' και της 'ΛΑΜΨΗΣ'. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο είναι μια πράξη ουσίας, γιατί κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι σημαντική. H Super League επιδεικνύει κοινωνική υπευθυνότητα και επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους: Ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο των συλλόγων γονέων 'ΦΛΟΓΑ' και 'ΛΑΜΨΗ', καθώς και όλων των φορέων που αγωνίζονται κατά του παιδικού καρκίνου".

Η πρόεδρος της "Λάμψης", κ.  Άρτεμις Ασλανίδου, και η πρόεδρος της "Φλόγας", κ. Μαρία Τρυφωνίδη, με κοινή τους δήλωση, στέλνουν μήνυμα ελπίδας πως  "ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί". 

"Η SuperLeague για έβδομη συνεχή χρονιά στέκεται στο πλευρό μας και μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους στην 21η  αγωνιστική της , το μήνυμα πως  [ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί'. Η άμεση ανταπόκριση της Super League και η ευαισθησία με την οποία προβάλλει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του αγώνα μας, μας ενδυναμώνει και ενισχύει το έργο ζωής των συλλόγων μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει γι' άλλη μια φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του χώρου του ποδοσφαίρου. Σας ευχαριστούμε που είστε αρωγοί στις προσπάθειές μας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24