STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η "μάχη" των πλέι-οφ

Η "μάχη" των πλέι-οφ

Ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με διπλό στη Βέροια (22/02) από τους υπόλοιπους "μονομάχους" για την πεντάδα, καθώς κανείς δεν κέρδισε στην 23η αγωνιστική. Δείτε τους αγώνες μέχρι το φινάλε. Πόσους βαθμούς έχουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Η 23η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (22/02, 19:30) στη Βέροια όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Ένα παιχνίδι που δίνει τη χρυσή ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν από τους διώκτες τους στην πεντάδα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι έφεραν ισοπαλίες.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τον Πανιώνιο στους 35 βαθμούς με το 2-2 στη Λεωφόρο και ακολουθούν- εκτός πεντάδας- οι Αστέρας (33), Παναιτωλικός (30) και Ηρακλής (30).

Κρίσιμη η αναμέτρηση ανάμεσα στον δικέφαλο και τους Αρκάδες το ερχόμενο Σάββατο (27/02) καθώς με νίκη ο ΠΑΟΚ αφήνει τον Αστέρα πέντε βαθμούς πίσω του, ενώ με διπλό οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στην πεντάδα. Σημαντικό και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για τη βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ.

Μετά και το τέλος της 23ης αγωνιστικής η βαθμολογία στις πέντε πρώτες θέσεις έχει ως εξής, με τον Πανιώνιο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

1. Ολυμπιακός 64 (θέλει 3 βαθμούς για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα)

2. ΑΕΚ 46

3. Παναθηναϊκός 42

4. ΠΑΟΚ 35

5. Πανιώνιος 35

Η βαθμολογία* των πλέι-οφ αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα:

ΑΕΚ 2

Παναθηναϊκός 1

Πανιώνιος 0

ΠΑΟΚ 0

* η βαθμολογία προκύπτει διαιρώντας με το πέντε τη διαφορά κάθε ομάδας από τον πέμπτο

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

(με έντονα γράμματα τα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνίδια)

Η "μάχη" των πλέι-οφ
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ