STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Super League

Η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Super League

To Sport24.gr παρουσιάζει τη μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Super League, τέσσερις αγωνιστικές πριν απ' την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι δύο Μουντιαλικοί και τρία αουτσάιντερ.

Το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην τελική ευθεία και είναι έτοιμο να μας προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις τόσο στη μάχη του πρωταθλήματος και της πεντάδας όσο και σ' αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Παράλληλα, όμως, γίνεται μεγάλο... ντέρμπι για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το κλείσιμο της αυλαίας, υπάρχουν τρεις παίκτες που διεκδικούν με αξιώσεις το βραβείο, αλλά και δύο μεγάλα αουτσάιντερ.

Τη δεδομένη στιγμή, την "κούρσα" οδηγούν οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με 14 γκολ, ενώ ακολουθούν ο Πέδρο Κόντε με 13, ο Σέρχιο Αραούχο με 10 και ο Μιχάλης Μανιάς με 9. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι, που είναι και τα μεγάλα φαβορί, το προσεχές καλοκαίρι θα αγωνιστούν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σερβία και το Ιράν αντίστοιχα.

Ο Πρίγιοβιτς χρειάζεται 2.7 τελικές για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας, ενώ ακολουθεί ο Ανσαριφάντ με ένα γκολ ανά 3.9 τελικές προσπάθειες. Ο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα πετυχαίνει γκολ κάθε 4.9 τελικές, όπως κι ο Αραούχο, ενώ ο Μανιάς χρειάζεται 5.8.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους. Απ' τους πέντε, τις λιγότερες πιθανότητες έχει ο Αραούχο, καθώς θα απουσιάσει στα δύο απ' τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια λόγω τιμωρίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΑΙΚΤΗΣ/ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27η 28η 29η 30ή
Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (14) Πανιώνιος Ξάνθη Παναθηναϊκός Πλατανιάς
Καρίμ Ανσαριφάρντ (14) Κέρκυρα Απόλλων Παναιτωλικός ΠΑΣ Γιάννινα
Πέδρο Κόντε (13) Ξάνθη ΑΕΛ Λαμία Ολυμπιακός
Σέρχιο Αραούχο (10) Πλατανιάς Λεβαδειακός* Κέρκυρα* Απόλλων
Μιχάλης Μανιάς (9) Λεβαδειακός Κέρκυρα Απόλλων Παναιτωλικός

*Θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ POLL:

Αν δεν το βλέπετε στο app, πατήστε ΕΔΩ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ