STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Κ20 του ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από τη Λαμία

Η Κ20 του ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από τη Λαμία

Νικηφόρα πέρασε από την έδρα της Λαμίας η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League, παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με εκτός έδρας νίκη (0-2) κόντρα στη Λαμία συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα Super League Κ20 η ομάδα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Τα γκολ του "Δικεφάλου του Βορρά" πέτυχαν οι Γκαργκαλατζίδης και Μαρκόφσκι. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη και ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90', διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του με όμορφο γκολ μετά από πάσα του Τσιγγάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "ασπρόμαυροι" αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 40ο λεπτό του παιχνιδιού, καθώς αποβλήθηκε ο Κόζακ. Ωστόσο, διαχειρίστηκαν καλά το ματς στο δεύτερο μέρος και με παίκτη λιγότερο πήραν τους τρεις βαθμούς.

Οι Νέοι του Πάμπλο Γκαρσία έφτασαν τους 51 βαθμούς σε 21 αγώνες και διατηρήθηκαν έτσι στην δεύτερη θέση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού (σ.σ. έχει 47 βαθμούς) κόντρα στον Πανιώνιο.

Πλέον, περιμένουν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού (σ.σ. έχει 52 βαθμούς) στην έδρα της ΑΕΛ για να μάθουν εάν θα μειωθεί η διαφορά τους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (88′ Μιχαηλίδης), Χατζηστραβός (62′ Μανιώτης), Κόζακ, Τζοβάρας, Γκαργκαλατζίδης (70′ Μαρκόφσκι).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ