STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η επανεμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου στη σύσκεψη για τα τηλεοπτικά

Η επανεμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου στη σύσκεψη για τα τηλεοπτικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με παρόντα τον Γιάννη Αλαφούζο, οι "άστεγες τηλεοπτικά" ομάδες συναντήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα στα γραφεία της Super League. Συστάθηκε επιτροπή για να προχωρήσει τις επαφές με Nova και ΕΡΤ. Οι επτά που υπέγραψαν, η αντίθετη Ξάνθη και ο θετικός ΟΦΗ.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν, συναντήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα στα γραφεία της Super League. Ανάμεσά τους και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μετά από πολλούς μήνες εκπροσώπησε την ομάδα του και ηγήθηκε της αντιπροσωπείας που κουβέντιασε το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (μαζί του ήταν και οι Βασίλης Κωνσταντίνου - Στράτος Σωπήλης).

Οι ομάδες που δεν έχουν συμφωνήσει με κανάλι, πλην του Παναθηναϊκού, είναι οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη. Και ενώ όλες συμφώνησαν να πορευτούν από κοινού και να προχωρήσουν τις επαφές για την εξεύρεση λύσης, η Ξάνθη ήταν αντίθετη και αποφάσισε να διαφοροποιηθεί.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μαζί με τις επτά ομάδες, δίχως την Ξάνθη δηλαδή, υπέγραψε χαρτί, με βάση το οποίο οι συγκεκριμένες ΠΑΕ προχωρούν από κοινού στο θέμα της εύρεσης τηλεοπτικού παρόχου. Τηλεφωνική επαφή έγινε και με τον ΟΦΗ, ο οποίος μαζί με τους Θεσσαλονικείς εξασφαλίζει άνοδο στη Super League (μαθηματικά δεν έχει "κλειδώσει" η άνοδος, αλλά τίποτα δεν δείχνει να τους σταματά).

Την ομάδα του Ηρακλείου δεν εκπροσώπησε κανείς στη σημερινή συνάντηση, καθώς απόψε θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση. Η ουσία, πάντως, είναι ότι και ο ΟΦΗ είναι θετικός να πορευτεί μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες.

Από τη συνάντηση που έγινε συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί τετραμελής επιτροπή, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει σε επαφές τόσο με την ΕΡΤ όσο και με τη Nova. Αυτή απαρτίζεται από τους Αλαφούζο, Σπανό, Μονεμβασιώτη και Καρυπίδη που θα "τρέξουν" τις συζητήσεις. Για μια ακόμη φορά επανέλαβαν ότι αν δεν βρεθεί άκρη με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το επόμενο πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει, αφού θα μπλοκάρουν την έναρξή του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ