STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η άρνηση του Πανιωνίου για το πριμ σε Γκαγκάτση

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κηρύχθηκε έκπτωτος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Super League και ο Πανιώνιος ήταν ανάμεσα στις ομάδες που ήταν αρνητικές στο να του δοθεί πριμ για τις υπηρεσίες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Τετάρτη (26/6) με πρώτο θέμα την έκπτωση ή μη του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Τελικά αποφάσισε την έκπτωση του έμπειρου παράγοντα, επικυρώνοντας τη διαπιστωτική πράξη που έστειλε πριν από λίγες μέρες στην ΕΠΟ ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Βασίλη Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Έγινε κουβέντα για το αν πρέπει να δοθεί ή όχι αποζημίωση στον τέως πια διευθύνοντα σύμβουλο και αυτό που πρότεινε η νομική υπηρεσία της λίγκας, ήταν να του δοθούν δύο μηνιάτικα, όπως ορίζει ο νόμος. Στο... τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο να του δοθεί πριμ (φέρεται να ήταν της τάξης των 120.000 ευρώ) για τις υπηρεσίες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αίτημα δεν έτυχε καθολικής αποδοχής.

Πέντε ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Πανιώνιος, ήταν αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο και δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία (οι άλλες ομάδες φέρεται να ήταν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Άρης).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League: Κηρύχθηκε έκπτωτος ο Βασίλης Γκαγκάτσης
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ