STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η απάντηση της NOVA στην Super League

Η απάντηση της NOVA στην Super League

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της Forthnet με το Δ.Σ. της Super League και τα όσα ειπώθηκαν από τους ανθρώπους του συνεταιρισμού από το συνδρομητικό κανάλι έλεγαν πως δεν υπάρχει καμία οφειλή στις ομάδες.

Άμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων της Forthnet στα όσα υποστήριζαν τα στελέχη της Super League μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές την Τετάρτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν στελέχη του καναλιού δεν υπάρχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την Λίγκα και τις ομάδες ενώ αναφορικά με τις ρήτρες που έχουν επιβληθεί όπως τόνιζαν αυτές είναι 4 εκατ. ευρώ και προέρχονται από τα play offs των δυο τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα το 1,2 εκατ. ευρώ είναι η ρήτρα που έχει επιβληθεί από τη φετινή καθυστέρηση στην έναρξη των play offs και τα 2,8 εκατ. ευρώ προέρχονται από το περσινό πρωτάθλημα, την καθυστέρηση έναρξης των play offs την αλλαγή ημερομηνιών στη κανονική διάρκεια.

Από εκεί και πέρα η "NOVA" έχει στα χέρια της την πρόταση της Super League για την μείωση στο ετήσιο ποσό, θα την μελετήσει και θα επανέλθει με μια αντιπρόταση προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια στη συγκεκριμένη διαμάχη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ