STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ανάλυση των φάσεων του ΠΑΟ - ΑΕΚ από τον Ναούμ Μιντιούρη

Η ανάλυση των φάσεων του ΠΑΟ - ΑΕΚ από τον Ναούμ Μιντιούρη
Μιντιούρης

Ο καθηγητής διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρης σχολιάζει στο Sport24.gr την απόδοση του ρέφερι Σταύρου Μάνταλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Δείτε σε βίντεο τη φάση που ζητούν πέναλτι οι πράσινοι.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στην Λεωφόρο στο αθηναϊκό ντέρμπι το οποίο έληξε δίχως σκορ, με τις δυο ομάδες να έχουν ελάχιστα παράπονα από τη διαιτητή του αγώνα Σταύρο Μάνταλο.

Ο καθηγητής διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρης σχολιάζει στο Sport24.gr την απόδοση του ρέφερι από το σύνδεσμο Καβάλας.

Ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι θα θέλαμε: "Ο κ. Μάνταλος σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και η αλήθεια είναι πως το πέτυχε. Υπάρχουν κάποια λάθη που θεωρούνται φυσιολογικά και μία φάση στην οποία ελέγχεται".

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις που πρέπει να σταθούμε;

" Είναι φανερό πως δεν ήθελε να βγάλει κάρτες. Στο μαρκάρισμα του Μπεργκ από τον Μάνταλο και εκείνο του Σάντσεθ στον Μάνταλο μπορούσε να δείξει κίτρινη, αλλά δεν το έκανε. Επίσης υπήρξε ένα κράτημα του Σιμόες και ένα επικίνδυνο τάκλιν του Μαρινάκη. Ο κ. Μάνταλος προσπάθησε να μην βγάλει πολλές κάρτες και το πέτυχε, χωρίς να του ξεφύγει το παιχνίδι".

Πάμε και στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί είχαμε κάποια παράπονα έτσι δεν είναι;

"Ναι. Στο δοκάρι του Παναθηναϊκού, η μπάλα φεύγει μετά από χέρι του Καρέλη. Η φάση είναι ξεκάθαρη. Επίσης στην κεφαλιά του Κρισάντους λίγο αργότερα, ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται έστω και οριακά σε θέση οφσάιντ.

Εκεί που ελέγχεται ο διαιτητής και ο βοηθός είναι στο 57ο λεπτό. Φαίνεται κάτι να υπάρχει στην περιοχή της ΑΕΚ. Ο Ταυλαρίδης πέφτει και ίσως τον κρατάει ο Λαμπρόπουλος. Αν όντως υπάρχει κράτημα παρατεταμένο, τότε είναι παράβαση και πέναλτι, αλλιώς τίποτα".

Στο τέλος του αγώνα ο Μάνταλος της ΑΕΚ ζητά φάουλ έξω από την περιοχή, υπάρχει κάτι;

"Όχι, το μαρκάρισμα είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχει φάουλ. Σωστά δεν έδωσε κάτι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ