STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γρηγορίου: "Ομάδα μοντέλο ο Ατρόμητος"

Γρηγορίου: "Ομάδα μοντέλο ο Ατρόμητος"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Arena fm 89,4 για τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Τώρα θα πάω σε κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό. Ήταν μια περίεργη περίοδος στον Ατρόμητο. Είχα και έχω μια εξαιρετική σχέση με τον κύριο Σπανό. Η χρονιά ξεκίνησε φανταστικά με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα, ήρθε μια μεγάλη ομάδα στο Περιστέρι, η Φενέρ, αλλά μετά στο πρωτάθλημα είχαμε ματς που η τύχη μας γύρισε την πλάτη, ήρθαν και οι τραυματισμοί και ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τα πατήματά μας.

Η οργάνωση στον Ατρόμητο είναι άριστη, δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα και είναι μια ομάδα στην οποία αξίζει κάποιος να δουλέψει. Ο κύριος Σπανός αγαπά πολύ τον ποδόσφαιρο και τον Ατρόμητο. Τέτοιους θα πρέπει να τους κρατάμε στο ποδόσφαιρο".

Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους. ΠΑΟ και ΑΕΚ άλλαξαν προπονητή, είτε σαν εικόνα είτε σαν στόχο κάτι δεν έχει πάει καλά. Χρειάζεται υπομονή.

Στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πέρσι μια προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θέλουν χρόνο για να βγάλουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος έγιναν αλλαγές με τον κύριο Τούντορ. Μέχρι τώρα δείχνει ότι προσπαθεί να υπηρετήσει αυτό το πλάνο.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να γκρεμίσεις κάτι. Να χτίσεις είναι το δύσκολο. Το μεγάλο ντεσαβαντάζ του ΠΑΟΚ είναι ότι ξεκίνησε πολύ νωρίς και δεν μπόρεσε να κάνει μια κανονική προετοιμασία.

Ο Ηρακλής έχει ένα πάρα πολύ καλό πλάνο. Μεγάλο μέρος του ρόστερ παρέμεινε από πέρσι, ο Παπαδόπουλος γνωρίζει την ομάδα. Ο Ηρακλής είχε και ατυχία. Σαν ποδοσφαιρική φιλοσοφία είναι σωστή. Μπορεί να φανούν και στον δεύτερο γύρο τα αποτελέσματα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ