STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκολ στο 93' και βαθμός για τον Πανθρακικό, 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Γκολ στο 93' και βαθμός για τον Πανθρακικό, 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Με τον Ντιγκινί να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανθρακικός βρήκε το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα και πήρε βαθμό στη Νέα Σμύρνη μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο. Ο Καραμάνος (38') είχε ανοίξει το σκορ.

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ματς που δεν είχε ποιότητα αλλά έκρυβε συγκινήσεις, δυνατές μονομαχίες και μπόλικο σασπένς στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Καραμάνου στο 38'. Ο Πανθρακικός δεν έχει νικήσει ποτέ τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου και πρώτο γενικά έπειτα από 116 ημέρες.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός έψαξε με πείσμα την ισοφάριση, δεν είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο αλλά φύλαγε το καλύτερο για το τέλος.

Ο Ντιγκινί στο 90+3' σκόραρε για το 1-1. Γκολ που έδωσε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για τον Πανθρακικό (δεν έχει νικήσει ποτέ τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης), ενώ παράλληλα ήταν και το πρώτο τέρμα για την ομάδα της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα!

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Super League μετά από 5 αγωνιστικές

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας), Βασίλειος Λάμπρου (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (70' Χαλκιαδάκης), Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (86' Σιώπης), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Καραμάνος, Βιγιάλμπα (77' Τασουλής).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Μάρτινς (65' Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Χασομέρης (82' Νικόλτσης).

Γκολ: 38' Καραμάνος / 90+3' Ντιγκινί

Κάρτες: 56' Μητρόπουλος / 54' Μεχία, 63' Μάρτινς, 74' Σερφά, 89' Νικόλτσης

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Πρώτο γκολ και βαθμός στη Νέα Σμύρνη

Παιχνίδι με καλό ρυθμό στο ξεκίνημα αυτό της Νέας Σμύρνης. Με τον Πανιώνιο και τον Πανθρακικό να επιζητούν τη νίκη για τους δικούς του λόγους ο καθένας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν και το πρώτο τους τέρμα στην Super League, καθώς ήταν άσφαιροι στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν ιδιαίτερα δραστήριους τους Βιγιάλμπα, Μπακασέτα και Καραμάνο, που με τις συνεργασίες τους δημιουργούσαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Πανθρακικός είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (44% - 56%) στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο ήταν εμφανές ότι του έλειπε ο παίκτης - στήριγμα στην επίθεση.

Στο 6' ο Μάρτινς γύρισε στο δεύτερο δοκάρι αλλά η προβολή του Ντιγκινί πέρασε άουτ, ενώ αμέσως μετά ο Αθανασιάδης πρόλαβε την κίνηση του Βιγιάλμπα στον κενό χώρο. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Καραμάνος πέρασε ωραία στον Βιγιάλμπα που είδε την προσπάθεια του εκτός περιοχής να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις σταματούσαν συχνά με φάουλ, όμως ο Πανιώνιος βρήκε την λύση στο πρόσωπο του Καραμάνου που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την μεταβίβαση του Μπακασέτα, πλασάροντας στην κίνηση για το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στη Νέα Σμύρνη.

Γκολ στο 93' και βαθμός για τον Πανθρακικό, 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Σωστά το σχεδίασε ο τεχνικός του Πανιωνίου αλλά υπολόγιζε δίχως τον Ντιγκινί και μια στιγμιαία αδράνεια της αμυντικής του γραμμής. Στο τρίτο (από τα τέσσερα συνολικά) λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανθρακικός βρήκε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, όταν στην απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσει ο Ντιγκινί από δύσκολη γωνία και αριστερά μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα με σκαστό σουτ στα δίχτυα του Πανιωνίου, σημειώνοντας το τελικό 1-1 στη Νέα Σμύρνη.

Η φάση του αγώνα

Δίχως άλλο αυτή του τρίτου λεπτού των καθυστερήσεων και το τέρμα του Ντιγκινί. Όταν ένα αποτέλεσμα διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις, δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για την φάση του αγώνα.

Ο διαιτητής

Σκληρό ματς στη Νέα Σμύρνη αλλά δίχως πονηρές φάσεις και ο Καραντώνης το έβγαλε χωρίς πρόβλημα. Σωστές οι περισσότερες αποφάσεις του στο παιχνίδι, χειρίστηκε σωστά τις καταστάσεις και στον πειθαρχικό τομέα.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ντιγκινί. Ο λόγος προφανής.

Μας άρεσε

Ο Καραμάνος. Πολύ καλό παιχνίδι από τον επιθετικό του Πανιωνίου. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε αλλά η συνολική εικόνα του. Δημιούργησε για τους συμπαίκτες του, έγινε ο ίδιος απειλητικός, πρόσφερε στον τομέα της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Δεν μας άρεσε

Ο Μπαϊκαρά. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Βιγιάλμπα και συχνά η άμυνα του Πανθρακικού αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του. Στην επανάληψη ανέβασε στροφές, ωστόσο η αναιμική παρουσία του πρώτου μέρους θα μπορούσε να στοιχίσει στους φιλοξενούμενους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ