STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκαγκάτσης: "Κι ο Ιωαννίδης στο μπάσκετ έβγαζε το σακάκι του από αγανάκτηση"

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος τους ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έβγαλε το σακάκι από αγανάκτηση προς την απόφαση του Γιώργου Κομίνη κάνοντας παραλληλισμό με τον Γιάννη Ιωαννίδη στο μπάσκετ.

Στα γραφεία της Super League εκδικάζεται η υπόθεση της διακοπής του ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα και το Sport24.gr βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό ο,τι συμβαίνει.

Ο αντιπρόεδρος τους ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του "Δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδης, "από αγανάκτηση και έξαψη έβγαλε το σακάκι του, όχι για να κάνει επίδειξη του όπλου".

Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό παρατηρείται στον ελληνικό αθλητισμό. "Το έχουμε δει και άλλες φορές στον αθλητισμό. Ο κ. Ιωαννίδης στο μπάσκετ έχει βγάλει το σακάκι του από αγανάκτηση για διαιτητική απόφαση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης, θυμίζοντας την κλασική σκηνή του 1993, με τον "ξανθό" να βγάζει και να δίνει το σακάκι του στον διαιτητή Τσανίδη, σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Γκαγκάτσης: "Κι ο Ιωαννίδης στο μπάσκετ έβγαζε το σακάκι του από αγανάκτηση"

"Από το 89' και μετά, σκόραρε ο ΠΑΟΚ ο διαιτητής έδειξε σέντρα ο επόπτης έτρεξε προς τη σέντρα και μετά σταμάτησε. Μετά τις διαμαρτυρίες ο διαιτητής πήγε προς τον βοηθό. Ο κ. Κομίνης σηκώνει το χέρι του μετά από 8 λεπτά. Όσον αφορά την είσοδο του κ. Σαββίδη, μπήκε αγανακτισμένος από την απόφαση του διαιτητή. Μπήκε για να κάνει νόημα στους παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν από το γήπεδο.

Όχι, δεν είχε δικαίωμα να εισέλθει στο γήπεδο. Αγανακτισμένος ήταν και ήθελε οι παίκτες του να φύγουν. Οι Βιεϊρίνια και Βαρέλα διαφώνησαν και η ομάδα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Το όπλο δεν το είδε κανένας παίκτης της ΑΕΚ. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έφυγαν αμέσως. Αν το είχαν δει και ήταν τόσο σοκαριστικό, θα είχαν φύγει αμέσως για τα αποδυτήρια. Ο κύριος Μίχελ πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή".

Καποδίστριας: " Συγγνώμη, δηλαδή έχει δικαίωμα όποιος θέλει να μπει μέσα;"

Γκαγκάτσης: "Δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν ένα ματς το οποίο έκρινε τίτλο έπειτα από 33 χρόνια για την ομάδα μας. Είπε 'you are finished' και του έκανε κίνηση ότι είναι καθαρό το γκολ. Του είπε τελείωσες επαγγελματικά γιατί είναι ένα ματς το οποίο κρίνει τίτλο και έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κ. Μίχελ του το είπε διαιτητικά, γιατί ήταν γνωστός διαιτητής. Δεν ήταν μόνο αυτός όμως, ήταν και παράγοντες των δύο ομάδων. Υπήρχαν ειρωνικά χειροκροτήματα από την πλευρά της ΑΕΚ και γι' αυτό κινήθηκε προς τον πάγκο της. Τον απέτρεψαν τα μέλη της ασφάλειάς του. Δεν τους είπε κάτι, μιλάει ρώσικα και ο μεταφραστής του ήταν μακριά".

Καποδίστριας: "Στο φύλλο αγώνα, ο Κομίνης λέει ότι ο Μίχελ του το είπε με απειλητικό ύφος".

Γκαγκάτσης: "Δεν έχει σε καμία περίπτωση απειλητικό ύφος".

Καποδίστριας: "Γιατί ο κ. Κομίνης δεν γράφει αυτά που λέτε στο φύλλο αγώνα;"

Γκαγκάτσης: "Ο κ. Κομίνης έλεγε μπείτε, ενώ η ΑΕΚ έλεγε οτι θέλουμε να ξέρουμε την απόφαση για το γκολ. Αυτό γινόταν για μιάμιση ώρα. Αν ο διαιτητής έλεγε 0-0, η ΑΕΚ θα έβγαινε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο".

Καποδίστριας: "Δεν λέει ότι αρνήθηκε η ΑΕΚ, δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει εξαιτίας της ανασφάλειας".

Γκαγκάτσης: "Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα. Δεν είχε πάρει την οριστική του απόφαση. Μας είπε ότι θα μας ανακοινώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο την απόφασή του για το γκολ. Η ΑΕΚ είπε ότι ήθελε να ξέρει την απόφαση για να δει αν θα συνεχίσει το ματς. Ο κ. Λυσάνδρου είπε ότι αν μετρήσει το γκολ, η ΑΕΚ δεν μπαίνει μέσα, ενώ αν δεν το μετρήσει, θα συνεχίσουμε".

Καποδίστριας: "Λέτε ότι ήταν μια μεθόδευση της ΑΕΚ;"

Γκαγκάτσης: "Ναι. Ο Κονέ έχει δηλώσει ότι ο διαιτητής μας είπε να βγούμε έξω. Ο Χιμένεθ είπε ότι ο πρόεδρος μας είπε να μην βγούμε. Κάποιοι παίκτες είπαν ότι δεν είχαν δει το όπλο. Στα αποδυτήρια υπήρχαν φωνές χαράς από την ΑΕΚ, για την εξέλιξη της διακοπής".

Καποδίστριας: "Η ΑΕΚ δηλώνει ανυπαίτια για τη διακοπή του αγώνα. Από που προκύπτει ο εκβιασμός;"

Γκαγκάτσης: "Υπάρχει ανακρίβεια στο φύλλο αγώνα γι αυτό και θέλαμε τον κύριο Κομίνη εδώ".

Ρίζου: "Είπατε ότι για δυο ώρες ο κ. Λυσάνδρου έλεγε στον διαιτητή ότι δεν βγαίνει αν δεν ξέρει την απόφαση. Ξέρετε ότι έπρεπε να καταχωρηθεί μια τέτοια συμπεριφορά στο φύλλο αγώνα".

Γκαγκάτσης: "Ο κ. Κομίνης συνέταξε μετά το φύλλο αγώνα. Είναι ανακριβές το φύλλο αγώνα. Είπε ότι θα κάνω δήλωση για την ομάδα του. Ο Κομίνης είπε ότι ξέρει τι δήλωσε ο Λυσάνδρου".

Ρίζου: "Η αλλαγή απόφασης έγινε μετά την εισβολή του Σαββίδη;"

Γκαγκάτσης: "Ο διαιτητής αποφάσισε πριν την εισβολή του κ. Σαββίδη. Απλά εμείς μάθαμε την απόφασή του μετά την εισβολή του κ. Σαββίδη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ