ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Μαυρίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει μπάλα μετά την Μπενφίκα"

Γιώργος Μαυρίδης: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει μπάλα μετά την Μπενφίκα"

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κι οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης, υποστήριξε ότι ο "Δικέφαλος" πάσχει από το "σύνδρομο της απατημένης συζύγου" μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής και στο γήπεδο βρίσκεται κι ο τηλεπαρουσιαστής κι οπαδός του "Δικεφάλου", Γιώργος Μαυρίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε ότι η ομάδα του επηρεάστηκε μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα, καθώς δεν έχει παίξει μπάλα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά "πάσχει από το σύνδρομο της απατημένης συζύγου".

"Είναι μια όμορφη ατμόσφαιρα η σημερινή, ένα ντέρμπι και πρέπει να το χαρούμε. Η ομάδα μου περνά αγωνιστική κρίση, μετά την Μπενφίκα έχουμε το σύνδρομο της απατημένης σύζυγου, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Προσπαθούμε να επανέλθουμε, παίρνουμε νίκες, αλλά το κάνουμε στο ρελαντί. Δεν παίζουμε μπάλα. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό.

ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, γίναμε για να βλέπουμε καλή μπάλα. Γουστάρουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο. Ασχέτως με τις νίκες, δεν ήταν η ομάδα που θέλαμε να βλέπουμε. Μετά την ήττα από τη Βίντι, ελπίζουμε η ομάδα να πείσμωσε και να πάρει το αποτέλεσμα", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ