ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το σερί ο Πανιώνιος, με Γκάμα ο Άρης

Για το σερί ο Πανιώνιος, με Γκάμα ο Άρης
Μαρτίνες MOTIONTEAM

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Άρη το Σάββατο (6/18.15) για την 6η αγωνιστική της Super League. Με τους γνωστούς απόντες η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με Μπρούνο Γκάμα αλλά χωρίς Βαλεριάνο - Βέλεθ οι Θεσσαλονικείς.

Μετά το αρνητικό του ξεκίνημα στη Super League, ο Πανιώνιος είναι ανεβασμένος στα δύο τελευταία ματς, με τις νίκες σε βάρος Απόλλωνα Σμύρνης (πρωτάθλημα) και ΑΕΛ (κύπελλο). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι στην 11η θέση με τέσσερις βαθμούς και κόντρα στον Άρη ο Ζοζέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τους γνωστούς απόντες.

Νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Καμαρά, Μανοϊλοβιτς, Μακρύλλος, ο ανέτοιμος Κότσιτς, αλλά και οι Μαλέρμπ, Ρέντζας, Άλμπεργκ, Σεράφ και Ντε Ταντέο. Η αποστολή: Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης, Ντουρμισάι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Πίρις.

Ο Άρης που έχει 12 βαθμούς, όσους και οι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, βρίσκεται στην Αθήνα με διαθέσιμο τον Μπρούνο Γκάμα, που είχε χτυπήσει στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βαλεριάνος - Βέλεθ, ενώ "κόπηκαν" οι Αναγνωστόπουλος, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος και Σταματής.

Η αποστολή: Κουέστα, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραι, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ