STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φύλλο αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να γίνει το ματς"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο φύλλο αγώνα του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος σημείωσε ότι διαπίστωσε την παράβαση με τις ληγμένες κάρτας υγείας των φιλοξενούμενων καθώς και ότι παρά την επισήμανσή του ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου του Βορρά πήρε την απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα του.

Το 0-0 στο ΟΑΚΑ μπορεί να έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League, αλλά οι ληγμένες κάρτες υγείας των παικτών του, θέμα που... έσκασε μετά το ντέρμπι, ενδέχεται να φέρουν ποινή στον Δικέφαλο του Βορρά και συνεπώς απώλεια της δεύτερης θέσης (αρκεί να κάνει ένσταση η Ένωση).

Μία μέρα μετά την αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, το φως της δημοσιότητας είδε το φύλλο αγώνα, όπως το έγραψε ο 4ος διαιτητής, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Ο ρέφερι από την Αρκαδία σημείωσε σε αυτό ότι "κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους".

Αφού σημείωσε ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές (Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ), έγραψε πως ενημέρωσε γι' αυτό τους εκπροσώπους των δύο ομάδων Δημητριάδη ( ΑΕΚ) και Καρυπίδη (ΠΑΟΚ). Πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των 12 παικτών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.

Όπως αναφέρθηκε, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να γίνει το ματς, παρά την απαγόρευση του διαιτητή. Τα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ, μάλιστα, κρατήθηκαν ως αποδεικτικό στοιχείο για όσα έγραψε ο Διαμαντόπουλος στο φύλλο αγώνα.

Από το φύλλο αγώνα προκύπτει ότι τα δελτία των παικτών είχαν λήξει από τις 5 Ιουλίου. Του Τζόλη έληγε στις 12 Ιουλίου ενώ του Στοχ είχε λήξει στις 29 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ κάνει ένσταση για παράνομη συμμετοχή παικτών του ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους ματς και δικαιωθεί τότε ο Δικέφαλος του Βορρά χάνει τον αγώνα, του αφαιρούνται τρεις βαθμοί και θα του επιβληθεί πρόστιμο από οκτώ έως σαράντα χιλιάδες ευρώ.

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρης και ο γιατρός της ομάδας, Ευθύμης Παπασούλης ήδη υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για το θέμα με τα ληγμένα δελτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις για τις αθεώρητες κάρτες υγείας των παικτών
ΠΑΟΚ: Μηδενίζεται και χάνει άλλους τρεις βαθμούς αν κάνει ένσταση η ΑΕΚ
Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων ματς του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Δύο παραιτήσεις για τα ληγμένα δελτία
POLL: Να κάνει ένσταση η ΑΕΚ;
ΠΑΟΚ: Θεωρήθηκαν οι κάρτες υγείας των παικτών
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ