"Φρένο" στην ανάκληση αδειών των ΠΑΕ ζητάει η Super League

Super League

"Φρένο" στην ανάκληση αδειών των ΠΑΕ ζητάει η Super League

Η Super League στις συζητήσεις της με την ΕΠΟ για τις αλλαγές στην διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων, θα ζητήσει να μπει "φρένο" στην ανάκληση αδειών.

Οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος βρίσκονται σε επαφές με την ηγεσία της ΕΠΟ για το θέμα της διαδικασίας αδειοδότησης των ομάδων και έχει σταλθεί ήδη έγγραφο στις ΠΑΕ με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Στις αρχές Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του νέου ισχυρού άνδρα της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, με τους Γιώργο Στράτο, Βασίλη Γκαγκάτση ώστε να οριστικοποιηθούν οι τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν και να ξέρουν οι ΠΑΕ τι πρέπει να κάνουν για να μην έχουν κανένα ζήτημα με την αδειοδότησή τους.

Στο άρθρο 14 του κανονισμού αναφέρεται ότι μπορεί να ανακληθεί η άδεια μίας ΠΑΕ αν οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις για την έκδοσή της δεν συνεχίζει να πληρούται κι αν ο αδειοδοτημένος παραβιάσει οποιαδήποτε από τις υπό του παρόντα κανονισμού προβλεπόμενες υποχρεώσεις του.

Η "Live Sport" αναφέρει πως η θέση της Λίγκας είναι ότι η άδεια δεν μπορεί να ανακληθεί στη διάρκεια της περιόδου, διότι σε αυτή την περίπτωση θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα, όπως κυρώσεις, ρήτρες κι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές. Η Super League προτείνει δυνατότητα ανάκλησης της άδειας μέχρι τις 30 Ιουνίου, διότι από την 1η Ιουλίου σε κάθε έτος ξεκινάει η νέα σεζόν.

Συν τις άλλοις, θα ζητηθούν αλλαγές και στη διαδικασία, μιας και η Λίγκα θα ζητήσει από τις ΠΑΕ που έχουν κενά στον φάκελό τους, να ενημερώνονται από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή πριν την εξέτασή του, ώστε να καταθέτουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24